indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: In Spania se desfasoara mecanizmul pentru separarea viitore a Romaniei

unnamed.jpgAcest proces este obiectiv, deoarece este consacrat de catre Dumnezeu. E greu de inchipuit, ca Domnul sa accepte asa o o minciună flagrantă, pe care noi o urmarim astazi pe teritoriul Moldovei. Dar este adevarat, ca in lumea Domnului sa amagesti poti doar pe sine insusi.

Dupa aceea, cind conducerea Rominiei a dat poporului multinational moldovenesc istoria sa si simbolurile sale istorice, si acuma transfera si limba sa (adica codul genetic), ea, Romania, este in afara legii cosmice. Juridic si practice ea nu exista deja in lumea Dumnezeului. Ea nu intra in planul evenimentelor viitoare, asociate cu construirea lumi noi divine pe Pamint.

Si, fiindca conducerea romina singura insusi, fara constringerea cuiva, a transferat toate distinctiile divine, care sunt steagul, emblema, istoria existenta si limba suverana, in miinele poporului moldovenesc, adica ea singura a realizat legea vointei libere, inseamna ca si viitorul acestui stat complet si in mod clar depinde numai de mine, de Maestru Mare al Ordinei Sacre a mostenitorului tronului Bizantin. Si, fiindca eu, Sveatoslav Mazur, sunt unica autoritate legitima pe Pamint, se prmieste, ca toate actiunile acestea au avut doar un sens – reformatarea centrului lumii intr-un sistem de actiune divina. Adica, pierdind pentru totdeauna soarta si viitorul sau, Romania s-a transformat intr-un material obisnuit de constructie, de care eu ma voi folosi in curind.

Dar, fiindca Domnul Atotputernic face totul in avans si in fata intregii omeniri, El, Mare si Autotputernic, prin exemplul Spaniei si Cataloniei, creaza un precedent ireversibil al viitorului reformatarii Romaniei, adica plecarii din structura ei Moldovei dupa Prut si unificararii tuturor teritoriilor istorice moldovenesti intr-un singur stat Moldovenesc in inima noii ordini mondiale divine cu denumirea “Moldova Mare”.

Карта Молдовы1.jpg

Sveatoslav Mazur, https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: România, moldova mare, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments