indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Ce valori vor fi folosite în lumea noastră în loc de bani?

Screenshot-2017-9-29 (198) Святослав Мазур Вселенский Собор – высшая духовная власть, состоялся - YouTube.pngÎntrebarea prețului de bani și de putere este cea mai importantă la nivelul elitelor globale. În esență, acestea sunt singurele instrumente care le permit acestor elite să paraziteze trupul întregii omeniri.

Și cum se întâmplă la paraziți, atunci când se schimbă compoziția planetei și paraziții își pierd instrumentele sau argumentele principale, ei pleacă pentru totdeauna, pentru că nu pot să se descurce singuri. Lucrul lor este de a suge sânge.

Deci, în viitorul apropiat astfel de calități și instrumente precum banii, divertismentul și forța brută vor fi eliminate pentru totdeauna. În schimbul lor vor veni calități noi și instrumente noi — dragostea, adevărul (informație veridică) și spiritualitatea (puterea Duhului Sfânt).

Cum se va întâmpla acest lucru? Cu ajutorul forței irezistibile. După ce lumea va trece într-o stare de conștiință spirituală extinsă, toate blocurile de informații energetice ale calculatorului spațial principal vor fi accesibile fără excepție. Adevărul va deveni accesibil și cuprinzător. Adică, nu va exista nimic cu ce și pentru ce a face comerț pe Pământ. Și din moment ce legea cauzelor și efectelor, adică judecata lui Dumnezeu, va intra în vigoare, atunci pentru o minciună și o denaturare deliberată a realității, precum și pentru aplicarea forței militare brutale va urma pedeapsa imediată a noilor structuri spațiale globale.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P.  https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: adevăr, bani, nouă ordine mondială, putere militară brută, sveatoslav mazur, valori
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments