indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

S-a săvîrșit! Sistemul diabolic a căzut, și lumea a trecut la o formă nouă a conducerii

089.JPGÎn anul 2007 în cartea mea “Apocalipsa în rusă”, eu am povestit despre două lumi, două principii a construirii lumii: despre lumea diabolului și despre lumea lui Dumnezeu.

http://indigolotos.info/knigi/apokalipsis-po-russki-s-mazur

Încă ieri lumea diavolului se ținea doar de un singur centru din lumea subterană, î de centrul energiei sexuale din pântecele mamei planetei.

Acest centru arăta ca o groapă strict cubică, în care se bazează această forță. Anume ea atrage sufletele acelor oameni care erau pregătiți pentru orice de dragul acestor senzații.

Ce este o gaură cubica? Aceasta este o măsurătoare anti-dimensională. Acesta este un eșec în lumea lui Dumnezeu. Aceasta este o groapă de păcat, în care diavolul mi-a sugerat să cobor. Dar, aparent, puterile spiritului au fost atăt de puternice, încît am reușit să depășesc promisiunilor diabolice și nu am cedat tentației de a experimenta un sentiment de orgasm sexual, care într-un alt loc este pur și simplu imposibil de trăit.

Probabil că aceasta s-a întâmplat, deoarece precedent Domnul Atotputernicul mi-a dat ocazia să experimentez sentimentul extazului Divin complet și final - dizolvarea în lumea focului, într-o lume a energiei spirituale concentrate. S-a întâmplat aceasta în Împărăția lui Dumnezeu pe un munte înalt, deasupra căruia există un lac sub formă de o ceașcă ovală.

Atunci Domnul Atotputernicul m-a împins în această ceașcă și eu m-am scunfundat în ea, căci această ceașcă, aparent, este prototipul botezului pământesc în biserica ortodoxă. Nu am simțit niciodată un astfel de sentiment pe Pământ, pentru că este incomparabil.
Extazul Divin permite omului să simtă starea lui Dumnezeu și să înțeleagă sensul existenții sale pe Pământ.

Acum, când lumea diavolului este distrusă, în locul anti-cubului lui subteran al sursei de energie sexuală globală se află o gaură de foc. Fiecare, cine a fost sclav la această energie astăzi a căzut în acest iad și simte doar foc și teamă.

Lumea diavolului nu mai poate exista nici teoretic, nici practic. Lumea interlopă, în viitorul apropiat, va înghiți pe toți foștii conducători ai lumii. Restului omenirii i-a rămas ocazia să se ridice în Împărăția lui Dumnezeu într-un munte de fericire și să se scufunde în iazul adevărului. Această problemă tehnică este ascunsă în om, și după aceea ce omul va simți pierderea dorințelor sale joase, în el mai mult și mai mult se v-a inflama dorința către Dumnezeu, către iubire, adevăr, extaz spiritual. Aceste aspirații în regim automatic vor transforma singura persoana, îi vor face curat, receptiv și omniscient. Dar pînă cînd pe noi ne așteaptă separarea cerealelor de pleavă și tranziția întregii omeniri la o nouă formă de interacțiune între oameni, către forma unui singur regat Divin.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: "Apocalipsa în rusă", lumea diavolului, o nouă ordine mondială, principiul construirii lumii, regatul divin, sistema diabolică, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments