indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur:Lucifer a aruncat mînușa lui Dumnezeu Atotputernicul și a pierdut

unnamed.jpgEu tebuiam să scriu acest articol final imediat după ce au fost distruși cei cinci ierarhi ai lui satana, care încorporau cele cinci raze ale stelei sale inversate.

http://indigolotos.info/4649/svyatoslav-mazur-vlast-d-yavola-paralizovana.htm

Dar am vrut să aștept momentul, cînd singurii sataniștii vor ridica labele in sus și se vor îngenunchea în fața mea. Dar, se vede că, fiind părăsiți de conducerea lor, corabia diabolică nu este în stare nici să înțeleagă sensul calei sale, nici distrugerea sa grabnică. Anume de aceea în textul acesta eu voi încerca să lămuresc, ce se va întîmpla în viitrul apropiat pe planeta noastră și, desigur, în țara noastră Moldova, creată de Dumnezeu.

Nu atît demult eu am filmat un video film, în care detaliat am povestit despre aceea, că în Moldova există unicul în lume centru de unire a cerului și pămîntului, și, datorită voiei lui Dumnezeu, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Cosmic Sacru, am lucrat asupra creării pe planeta noastră a unei noi relații Divine a nivelului al șaselea.

https://www.youtube.com/watch?v=TSSAPg3tyx4&t=1782s

Ce înseamnă realitatea celui de-al șaselea nivel? Aceasta este o realitate în care nu poate exista răul, adică spiritul rău. Și de ce nu poate exista în ea? Pentru că Lucifer nu suportă nivelul al șaselea tocmai pentru că este nivelul Duhului Sfînt, nivelul lui Dumnezeu Tatăl Atotputernicul.

Venirea pe Pămînt al Duhului Sfînt, adică spiritualizarea planetei noastre, o dată și pentru totdeauna, a încheiat perioada luptei contrare. Adică, de fapt, l-au lăsat pe diavol fără principalul și singurul lui principiu de tipul «împărțește și cucerește». După sosirea pe Pămînt a Duhului Sfînt, masculinul și femininul, trecînd prin sinteza Duhului Sfînt, s-au transformat într-o singură ființă Divină a nivelului planetar, astfel mutînd planeta în inima Dumnezeului Atotputernicului. Și, fiindcă acest proces este obiectiv și este imposibil să-l distrugi, deși și sistemul diabolic, care și-a pierdut principiul său fundamental, se va prăbuși foarte curînd. Datele deja le-am numit, reieșind din planurile lui Lucifer și a armatei lui.

Prevăzînd întrebarea, dar cum, noi, oamenii de pe planetă, vom înțelege, că lumea s-a transferat într-o nouă etapă a dezvoltării sale? E foarte simplu. Judecata lui Dumnezeu presupune o demonstrație constantă a procesului său. Ce este aceasta?

Odată, am vorbit deja despre asta. Deoarece Moldova Mare este centrul principalelor acțiuni Divine, iar capitala Moldovei astăzi este orașul Chișinău, în centrul acestui oraș se află instrumentul lui Dumnezeu, numit caduceu. În acest caduceu există un centru de voință. Astăzi, acest centru este ocupat de așa-numita «piatră lui Ghimpu» — o piatră de mormînt a sataniștilor, în locul căruia, în cazul victoriei lor, urma să fie instalat simbolul diavolului. Acest simbol este Baphomet sau Lucifer (Luceafărul), așa cum se numește Moischa Eminovici (pseudonim Eminescu) — un clasic al poeziei românești.

https://indigolotos.livejournal.com/136299.html

După articolele mele despre încercarea sataniștilor să stabilească în centrul voinței a Moldovei imaginea lui Lucifer, sataniștii au revenit din nou la ideea de a ridica în acest centru un monument al regelui român Ferdinand I, reprezentantul aristocrației negre a diavolului, și, astfel, demonstrînd victoria lor asupra voii lui Dumnezeu.

Și, după cum voia lui Dumnezeu s-a manifestat în Moldova și în întreaga lume, în conformitate cu planul Creatorului, desigur, că în centrul voinței poporului moldovenesc va fi instalat un monument al soldatului Ordinului nostru cosmic al lui Sf. Gheorghe, care a fost imaginat pe steagul triumfator al domnitorului Moldovei Ștefan cel Mare.
Георгий Победоносец.jpg

Proiectul monumentului lu SF. George în centrul Chișinăului (Moldova)Deci, pindoșii cu românii sub conducerea sataniștilor — kabbaliștilor au trimis deja petru stabilire în centrul acesta Divin statuia lor al regelui Ferdinand I într-o cutie de cadou.

http://bloknot-moldova.md/news/pamyatnik-korolyu-ferdinandu-i-sdelali-rumyny-dlya

A rămas întregul popor multinațional moldovenesc să construiască acestui simbol satanic un postament pentru banii lor, iar Bisericii Ortodoxe Ruse să binecuvînteze acest curs diabolic, și atunci tuturor va fi clar faptul că toți moldovenii — sunt sclavii diavolului, iar Biserica Ortodoxă moldovenească slujește nu lui Dumnezeu, dar lui Lucifer.

Eu din partea mea vreau să asigur și întreaga comunitate internațională, și Împărăția lui Dumnezeu, că lumea diavolului a căzut deja, iar în centrul capitalei Republicii Moldova va fi stabili un monument al lui Sf. Gheorghe, chiar dacă tot poporul moldovenesc multinațional se va îngenunchea în fața lui satana.

Anume pe baza acestui semn și va fi posibil să înțelegem ce putere a cîștigat pe Pămînt. Dacă acolo, unde astăzi se află „piatra lui Ghimpu“ va fi stabilit un monument al regelui romănesc Ferdinand I, atunci, a învins Lucifer. Dacă va fi stabilit un monument al lui Sf. George, atunci a cîștigat Dumnezeu Cel Atotputernicul. Prin urmare, făceți-vă o alegere pentru cine sunteți voi personal: pentru Dumnezeu sau pentru diavol.Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.V.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: ferdinand i, moldova, nivelul Spiritului Sfînt, nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, tagged sf.gheorghe
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments