indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Sacramentul lui Dumnezeu – este sacramentul concepției imaculate

4HYTSudi7qJNQk9H-usBwv4RGRi21T9wOLC2_XYAoAfoQYSfhAj1Hqa5CnOaLPmXKIRCbIcfJ7Ni1oE_LGq0=w1410-h913.jpgCel mai important și crucial moment din istoria omenirii din ultimele două milenii este faptul, că, din nou, așa cum și a promis, a venit pe Pămînt Preasfînta Fecioara. Căci timpul perioadei de tranziție de la lumea materiei la lumea adevărului presupune un mileniu al lumii iubirii. Și fiindcă dragostea este calitatea lui Dumnezeu, care se realizează prin principiul feminin, împreună cu venirea pe planetă Preasfintei Fecioare, a venit și cunoașterea Ei spirituală, cu ajutorul căruia  pe Pămînt pot să se nască copii, asemănători lui Dumnezeu.

Mă refer la metoda concepției imaculate. La urma urmei, numai ei, Preasfintei Fecioarei, care l-a născut pe Isus Hristos, este cunoscut acest mister al lui Dumnezeu.

Sper că jumătatea feminină a omenirii — jumătatea lui cea mai bună și mai subtilă, va aprecia această experiență sacră cu mare entuziasm și înțelegere, care, după cum eu sunt sigur, că va sparge înțelegerea dogmelor religioase al sistemului monastic. Și, între toate, călugarilor din Afon, se pare, este cunăscută această metodă de naștere a copiilor Divini. Căci, singura femeie, care trăiește pe Muntele Afon, și este ea — Preasfînta Fecioara. Sunt sigur, că noua experiență va pune capăt infertilității și impotenței masculine și feminine, iar pe pămînt vor înceta să se nască ciudații, atît morali cît și fizici.

Astfel, întrupată în Moldova, în centrul Spiritual al lumii, Preasfînta Fecioara și-a început marșul triumfal pe tot globul pămîntesc.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: Preasfînta Fecoara, concepția imaculată, sveatoslav mazur
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments