indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Noi deja am biruit!!!

Screenshot-2017-9-29 (198) Святослав Мазур ЧЕЛОВЕЧЕСТВО ЖДЕТ НОВАЯ ПЛАНЕТА (семинар 1ч ) - YouTube.pngStarea lucrurilor în politica globală de astăzi ne arată doar un singur lucru, că lumea a intrat în ultimul său impas, adînc și insolubil. Este imposibil sub construcția Divină, care, conform caduceului, are o natură duală, ca o emisferă a omenirii să cîștige o altă emisferă. Aceasta nu a fost niciodată posibil. Este imposibil și acum. Legea care a fost adoptată în Statele Unite și care a condus la încercările de a elimina Rusia a condus situația la sfîrșitul și ultimul impas.

Acum, datorită tendinției cosmice a construcției lumei Divine totale, în care nu există impasuri cu sens, Dumnezeul Atotputernic și-a lăsat ultima opțiune să rezolve incidentul pașnic și să traducă toate omenirea la un nou nivel de dezvoltare, și, prin urmare, să oprească orice posibilitate de conflict a părților opuse.

Acest fapt, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Masei Rotunde, am explicat în articolul meu anterior.

http://indigolotos.info/4755/svyatoslav-mazur-sushhestvuyushhij-mir-pereformatiruetsya-v-techenii-neskol-kih-dnej.htm

Astăzi nu discutăm dacă această tranziție se va întîmpla sau nu. Este vorba despre aceea, cum anume ea se va întîmpla: în evoluție, cu cele mai mici pierderi în structurile opuse față de Dumnezeu, sau revoluționar, cu ajutorul distrugerii lor momentale.

În structura noastră Divină, totul este pregătit pentru a folosi forța. Dar noi pînă la ultima am așteptat decizia destinului nostru pentru această organizație diabolică. Și, fiindcă ei singuri sunt gata să se prăbușească ca o jertfă în propria lor prostie și șantajul lor, atunci nu o există altă modalitate și pentru noi de a le aplica măsurile de constrîngere globală.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: nouă ordine mondială, rusia, sua, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments