indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: România – stat – zombie ar trebui să fie urgent dizolvat

2,1.jpgEu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, declar, că întreaga conducere românească a permis o eroare gravă, care este imposibil de corectat. Ea, ca un zombie, cu frenezie fără nici un sens și mereu se aruncă pe Moldova suverană, dorind s-o transforme într-un trup viu.

Această acțiune neconvențională după măsuri Divine nu poți numi altfel numai ca nebunia morților celor vii. Dar este important să recunoaștem, că și în Republica Moldova există deja oameni-zombie, care se numesc politicieni, pe care acești zombie au mușcat deja.
3,1.jpg

Ei, la fel ca și românii, cu frenezie și răutate fără de sens, încearcă să distrugă ceea ce a fost creat de către poporul multinațional moldovenesc în decursul veacurilor lungi. Este timpul pentru noi toți, comunități mondiale, să prevenim răspîndirea acestei infecții cadaverice și să eliminăm chiar centrul răspîndirii acestor zombi. A venit timpul să dizolvăm statul creat artificial România, conform limitelor perioadei anterioare a dezvoltării planetei, astfel, încît pămînturile originale, înghițite de morții aceștea vii, să se întoarcă pe teritoriile Moldovei, Ungariei, Serbiei și Bulgariei.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: România, moldova, noua ordine mondială, politicieni moldovenești, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments