indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

România va fi distrusă în același moment, cînd va încerca s-o cucerească pe Moldova suverană

Screenshot-2017-9-29 (198) СВЯТОСЛАВ МАЗУР Умер глобальный Предиктор - Люцифер - YouTube.pngDupă ce puterea din lume a trecut în mînile Preasfintei Fecioare și sub protecția ordinului nostru sacru al Cavalerilor Maselor Rotunde, orice încercare a eliminării Moldovei, centrului noii ordini mondiale, va fi privită de mine, Marele Maestru, ca o încercare a unui spirit rău să împiedice construcția pe planeta noastră a Ordinei Divine.

În acest sens, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Spațiului Sacru al Ordinului Cavalerilor Mesei Rotunde, declar, că Ordinul nostru este garda Dumnezeului Atotputernicului cu capacitate militară incredibilă.

Odată ce dușmanul va trece granița centrului forțelor Divine, care alcătuiesc Moldova suverană, de către mine va fi dat ordinul de a distruge pe toți cei care au pregătit această operațiune și toți cei care o efectuează.

Și, fiindcă Moldova suverană este un bastion al forțelor Divine și se află sub directa supraveghere și îndrumare a lui Dumnezeu Atotputernicul, toate forțele care încearcă să intre pe teritoriul ei în scopul, care nu coordonează cu Dumnezeu Atotputernicul, va fi privit de către mine ca o forță, care Îl provoacă de Dumnezeu. Și prin urmare, conform tuturor principiilor și legilor cosmice, forțele și poporul acesta, care le-a organizat, vor fi eliminate în conformitate cu legea cauzei și urmării.Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: Preasfînta Fecioară, România, moldova, nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments