indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: În 1980 conspirația internațională și-a semnat condamnare la moarte

05Gg012.jpgDa, anume așa este. În statul american Georgia 22 martie 1980 reprezentanții lumii din spatele scenei și-au stabilit viitoarea piatră funerară, așa-numitul „Georgia Guidestones“, în care au indicat principiile decesului viitor,opunîndu-se întregii omeniri.


Ei au indicat, că pe Pămînt ar trebui să rămînă doar 500 de milioane de oameni, iar cei slabi trebuie să moară. Adică, pe ei înșiși ei și-au socoit, se vede că, puternici, dar pe toți ceilalți locuitori ai planetei noastre, ei au identificat ca slabi, care nu ar trebui să trăiască pe această planetă.

Din acest moment se poate considera începutul genocidului întregii populației a întregii lumi a acestei grămăzi de haită fără de suflet, care pînă în prezent, probabil, și-au imaginat stăpîni ai planetei noastre. Ei însă nu au luat în considerare doar faptul că pe monument întotdeauna este necesar să se indice numele și poreclele acelorași stăpîni. Căci, în lupta a două forțe ireconciliabile: Dumnezeului și a diavolului, pe Pămînt ar trebui să rămână doar o singură forță.


05Gg012.jpg

Iată că noi și am ajuns la momentul determinării acestei forțe. Anume de aceea, anticipînd evenimentele care vor avea loc în luna mai a acestui an, declar că de mine deja este construit și lansat sistemul, capabil de a separa boabele de pleavă. Și asta înseamnă că deja peste o lună eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru, Rege al regilor, voi primi de la oamenii Pămîntului confirmarea și recunoașterea puterii mele absolute.

Iar de c aceasta se va întîmpla anume așa, eu voi povesti în viitorul apropiat în articolele și video clipurile mele.Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: georgia guidestones, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments