indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: AGONIA.SFÎRȘITUL S-A ÎNCEPUT!!!

089.JPG— Videoclipul meu este doar o explicație superficială și simplificată a evenimentelor care deja au avut loc. Principalul este aceea ce se va întîmpla cu fiecare persoană în mod individual. Despre aceasta vom vorbi după ce pseudo-elita mondială își va realiza sfîrșitul și va merge în împărăția umbrelor, unde pentru ei deja sunt pregătite camerele.

— Astăzi este un moment istoric foarte important. Am vorbit despre semnificația evenimentelor de pe Pămînt. Și în acest sens este un înțeles foarte important, pentru că lumea a trecut deja într-o altă calitate sub controlul și conducerea mea personală.

Așa cum se întîmplă în viața reală și așa cum se spune în titlul video-clipului «», toate încercările mele de a declara lumii despre venirea lui Dumnezeu și a Preasfintei Fecioarei au dat peste o mîndrie a clasei conducătoare. Conspirația internațională, uitînd de semnificația și de faptul că perioada terorii globale s-a încheiat deja pe Pămînt, nu se aștepta, că anume în Moldova Mare, într-un stat mic, în centrul Europei, pot să se întîmple principalele evenimente legate cu reformatarea completă și finală a lumii.


Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: Preasfînta Fecioară, dumnezeu atotuternicul, europa, moldova, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments