indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur:Mecanica construirii unei noi ordini mondiale

unnamed.jpgCuiva i se va părea, că în unificarea Vestului, îndreptat împotriva Rusiei și a Chinei, nu există o idee logică. Că lumea este unită în jurul unei minciuni. Dar eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde declar cu responsabilitate, că nici Rusia cu  China, nici Statele Unite cu marionetele sale din NATO nu își dau seama ce rol important ei joacă astăzi în domeniul global de acțiune.

Cum credeți,  China și Rusia se vor apleca înaintea Vestului? Cred că răspunsul este evident. Nu se vor apleca.

Și cum credeți, coaliția occidentală se va apleca în fața Chinei și a Rusiei? De asemenea, nu.

Deci, unde va merge energia confruntării lor, care este acum pompată în centrul Europei, acolo, unde trece meridianul alexandrian? Nu știți. Dar eu vă voi spune.

Și Coaliția de Vest, și Uniunea Eurasiatică de Est sau Organizația de Cooperare din Shanghai îmi împlinesc planul de tranziție a întregii omeniri spre o nouă formă unificată de guvernare.

Exact spre 26 mai 2018, energia de compresie a părților vestice și estice ale globului pămîntesc va atinge punctul său cel mai înalt. Anume atunci, în centrul spiritual al lumii, în Orheiul Vechi, în ziua de naștere a Preasfintei Fecioare se va săvîrși o acțiune magică asupra traducerii  acestei energii cinetice a compresiei în energia spirituală a conexiunii cerului și pămîntului. Pînă la acest moment pe planeta noastră nici un moment periculos nu se așteaptă, pentru că tot ceea ce se întîmplă pe planeta noastră demult este controlat de mine, Marele Maestru, Regele Regilor, și Ordinul meu spațial. Iar nivelul înalt al controlului nostru exclude orice întîmplare.

Anume de aceea, apreciem lupta pe teritoriul nostru a României și Rusiei, a lui Plahotniuc și Dodon, a Vestului și Estului, pentru că toți acești oameni, statele și popoarele ne pregătesc terenul pentru tranziția viitoare  Divină.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: Tranziția Divină, moldova, o nouă ordine mondială, rusia, sveatoslav mazur, usa, vest
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments