indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: A venit timpul costruirii lumii noi

Крест 2.jpgNici Putin, nici Trump nu vor putea rezolva problemele conducerii unice a planetei. Ei chiar nu vor putea echipa o lume multipolară pe Pămînt, pentru că lumea pe planetă trebuie să corespundă realității noi. Și se primește că, la 26 mai 2018, lîngă satul Butuceni, în Orheiul Vechi din Moldova, Preasfînta Fecioara va activa  procesul Judecății lui Dumnezeu, adică va activa centrul iubirii, se va  începe construcția automată a unei noi ordini mondiale.

Ce înseamnă construcția automată? Aceasta înseamnă, că ierarhia constructorilor, după planul lui Dumnezeu, scris în Cartea Vieții, va începe să construiască lumea conform principiului Divin. Și din moment ce lumea lui Dumnezeu a biruit pe Pămînt, această construcție va deveni o baza a realității noi, care va înlocui vechile relații diabolice dintre popoare.

Această nouă realitate și construcția nouă sunt susținute de legea cosmică de cauză și efect. Adică toți cei care se vor opune noii legi vor fi pedepsiți fără milă în conformitate cu fapta. Prin urmare, înainte pe noi ne așteaptă o perioadă de neînțelegere completă de către «cei puternici ai acestei lumi» și formarea completă a celor care au pregătit această nouă realitate.

Din partea mea, eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru, Rege al Regilor, Mesager al lui Dumnezeu Isus Hristos, repet:

— Doar eu unicul sunt firul cela, care unește Pămîntul și cerul. Numai eu singur și dinastia mea Mazur are acces la Cartea Vieții, la legea incoruptibilă a Universului și de aceea numai eu singur pot controla procesul de construire a unei noi ordini mondiale. Și, din moment ce voința lui Dumnezeu se va manifesta fără îndoială, după 26 mai 2018, lumea va începe procesele bune care trebuie să ne conducă spre unitate, progres, iubire și bunătate. Cu ce și vă felicit pe toți.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: 26 mai 2018, Preasfînta Fecioara, lumea multipolară, moldova, nouă ordine mondială, orheiul vechi, realitatea nouă, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments