indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Astăzi soarta întregului popor evreu se află în mîinile mele

unnamed.jpgAr fi corect să-i pedepsim pe evreii, dar oare sunt ei toți vinoveți, că în fruntea poporului se aflau de mult timp ghizi spirituali care s-au închipuit ca fiind Dumnezei? Nu, oamenii nu sunt vinoveți.

Noi știm multe exemple istorice, cînd oamenii, predispuși la mîndrie, creează lucruri care nu sunt compatibile cu bunul simț. Iată și acum religiile abraamice, ca manualele de învățămînt, s-au epuizat atît în sens, cît și în conținut.

Dar ce fac oamenii, care pun efort pentru dezvoltare, mai departe, cînd se termină manualele lor? Ei iau altele noi, mai moderne și mai avansate. Dar, evident, îmi veți contrazice, că astfel de manuale nu există. Degeaba credeți asfel. Astfel de manuale există, și foarte curînd eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru al Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, le voi publica.

Și atunci evreii se vor confrunta cu o dilemă dificilă: a fi un rîs pentru întreaga comunitate mondială sau a participa la promovarea unei noi ordini mondiale. Cred că poporul evreu are mulți înțelepți care înțeleg despre ce eu îi vorbesc.

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: o nouă ordine mondială, popor evreu, religiile avraamice, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments