indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Cum va funcționa Judecata lui Dumnezeu?

Screenshot_81-300x201.pngDupă ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, Isus Hristos celei de a doilea veniri, am revigorat pe Pămînt spiritul cavaleresc ceresc și am unit părțile fragmentate ale planetei noastre într-o singură esență, într-in un singur organism, toate învățăturile anterioare și religiile au fost scoase în afara legii.De fapt, ele au devenit tumori canceroase pentru acest organism unic. Și, fiindcă toate religiile generale: iudaism, islam și creștinism provin dintr-o singură rădăcină, care este construită pe Muntele Templului, anume Israel și politica lui au devenit unicul și principalul pericol pentru întreaga lume.

Noi toți am privit, cum Vaticanul, împreună cu biserica ortodoxă și principalele centre ale islamului, uninduse, au transmis steagul campionatului „fratelui mai mare“ a lui — iudaismului.
435.jpg

Și ce aduce astăzi iudaismul întregii omeniri? Este suficient să te uiți la Ucraina și totul devine clar. Dar cum se va rezolva problema salvării organismului unic al planetei de la acest cancer?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2597&v=PhY-vODfV7A

Faptul este că Domnul Atotputernic — Tatăl tuturor timpurilor și popoarelor, este foarte înțelept și drept. Datorită planului Lui a fost creată o nouă matrice bună a umanității unice, de fapt, un nou corp al planetei, intrarea în care este controlată de mine și familia mea — o nouă dinastie Divină Mazur.

Vor intra în casa nouă doar cei care vor respinge de la sine tumoarea de cancer și vor primi în inimile lor o nouă învățătură scrisă în Cartea Vieții, aflată în mîinile mele.

Numai cei care vor primi la înțelegere conceptul nou de construire a lumii drepte și vor deveni locuitorii ei. Toate celelalte, conectate între ele cu pînza sinagogilor, moschei și templelor, în care s-au pornit deja metastazele, deja foarte curînd vor pieri de pe planeta noastră. Acest proces de curățare se mișcă foarte rapid, și în zilele următoare, mulți fanatici ai iudaismului, islamului și creștinismului, satanismului, etc, vor simți loviturile soartei. Acesta este Judecata lui Dumnezeu, lansată de mine în Chișinău 8 iunie 2018, a început acțiunea sa inexorabilă și dreaptă.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: creștinism, islam, iudaism, judecata lui dumnezeu, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments