indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Tîrfa Babilonului

unnamed.jpgBineînțeles, complotul, despre care mereu vă povestesc, provoacă o reacție defensivă. Cum este posibil, ca o persoană vie care nu se deosebește de noi în nici un fel, să se numească un personaj biblic, Rege al Regilor și Domn al Domnilor.

Oare nu a fost un miracol prima mea venire pe Pămînt acum două mii de ani în urmă? Și ca și astăzi, chiar și ucenicii mei apropiați nu au recunoscut în mine pe Dumnezeu, mesagerul și fiul Tatălui Ceresc. Deși există o mulțime de coincidențe. Este suficient să te uiți în Biblie, unde este scris numele Lui: Cuvîntul lui Dumnezeu. Numele Sveatoslav oare nu înseamnă cuvîntul lui Dumnezeu?

Dar nici acest lucru nu este important. Este important că toate evenimentele legate de cea de-a doua încarnare și evenimente din lume pot fi urmate în mod clar de revelațiile lui Ioan. Și, fiindcă singurul scenariul de apocalipsa se apropie la finalul său logic, ar fi fost la egalitate cu Maica lumii să apară și principala jumătate diabolică — tîrfa Babilonului, și toate urîciunile care sunt asociate cu ea. Și, desigur, ca diavolul însuși, ea trebuia să intre în opoziție directă cu mine.

durer18.jpg

Albrecht Durer. Tîrfa Babilonului.

Ea s-a manifestat ca o personificare a acestei lumi diabolice. Și ca nimeni să nu să se îndoaie că anume ea este tîrfa din Babilon, ea a scris îndatoritor sub dictarea lui satana Biblia lui, în care fix și fără ambiguități a descris și viața sa.

Apariția unei tîrfei încă o dată a dovedit că anume eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerii Mesei Rotunde, Împăratul împăraților și Domnul domnilor sunt singurul conducător al planetei noastre. Și cel mai important lucru este că a venit timpul judecății lui Dumnezeu, morții noului Babilon și formarea pe Pămînt mileniului global bun al păcii sub controlul personal al Tatălui Atotputernic.

Comentariile tîrfei babiloniene pot fi citite sub textele mele.Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, tîrfa Babilonului
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments