indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Evreii își pierd ultima șansa de salvare

35885732_1922771221087123_4113501947036696576_n.pngToate lucrările mele asupra postului lui Dumnezeu pe Pămînt sunt confirmate de descoperiri științifice noi.Nu putea fi altfel, pentru că lumea, conform matricii noi, și-a schimbat complet parametrii. Și eu mă bucur că există oameni de știință care publică în mod deschis parametrii noi ai acestui nivel nou Divin. Cu toate acestea, în cazul în care „poporul ales“ încă nu și-a dat seama că timpul lor și timpul stăpînului lor lucifer în mod iremediabil s-a dus, este problema lor, dar nu problema umanității noastre în întregime. Căci cei care au depus jurământul lui lucifer, nu își pot schimba esența și vor rămîne în calitatea lor veche, murind în chinuri , precum ca morții vii.

Deși, cine este vinovat în asta. Eu de mai multe ori spuneam în articolele mele și în videoclipurile mele că sunt gata să le salvez de la ștampila lui Lucifer și să le aduc la un nou nivel de dezvoltare.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=194&v=apKJZPXm05s


Dar pentru aceasta trebuie să transfere planeta noastră de la balanță la balanță, de la diavol la Dumnezeu, și trebuie să fie făcut cu bună știință, fără trucuri și condiții inutile. În acest fel a făcut posibil ca evreii să construiască al treilea templul lui Solomon, în locul în care e determinat după planul lui Dumnezeu, anume pentru aceea, ca poporul evreu în rugăciune și pocăință să poată fie eliberat de soarta negativă, ceea ce duce la auto-distrugere.

Dar, se pare că, mîndria și lăcomia este atît de adînc înfiptă în mintea poporului, că, chiar și sentimentul morții sau instinct de supraviețuire pentru ei s-au egalizat. Acest lucru este foarte periculoase în epoca de schimbare profunde, pentru că  vine un moment irevocabil a decalajului de timp a naturii, cînd de a schimba sau a repara ceva devine pur și simplu imposibil.

Sveatoslav Mazur V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: dumnezeu atotputernicul, evreii, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments