indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Habad - drumul spre iad

089.JPGS-a întîmplat aceea, despre ce am avertizat în prealabil. Acum cîțiva ani în urmă, secția fascistă sionistă Habad a condus întregul popor evreu la auto-distrugere completă și neechivocă.

În ochii tuturor omenirii președintele Donald Trump a declarat Ierusalimul capitala statului evreiesc, iar cabaliștii evreiești au numit Dnepropetrovsk un Nou Ierusalim, unde ar trebui să reînvie noul stat evreiesc.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=144&v=PhY-vODfV7A

Și la următoarea lor întîlnire în New York, habazii au anunțat sosirea lui Moshiach pe Pămînt. Adică pe antihristul, care, potrivit Torei, trebuie să conducă omenirea.

Desigur, toți oamenii progresivi înțeleg că în spatele lui Moshiach urma să devină devotatul diavolului lui lucifer. Acesta este motivul pentru care, conform Vechiului Testament, Moshiach trebuia să dezvăluie minunile unor oameni, de exemplu, să deschidă porțile paradisului în Ierusalim. Și, probabil, la evrei proiectul lor diabolic ar fi fost realizat, dacă pe Pămînt n-ar a veni eu, Sveatoslav Mazur, mesagerul lui Dumnezeu, Isus Hristos a celei de a doilea venire, și n-aș scoate pe diavolul la judecata lui Dumnezeu.

Vă prezint un film, în care el spune la revedere de la oameni și aduce aminte despre mine cu cuvintele: „Noi am sporit aici cu un tip ...“.

https://www.facebook.com/nikzdrav/videos/1970065713311623/

Deci, evreii s-au găsit într-un jgheab defectuos. Diavolul este distrus. El nu-și va arăta fiul, ceea ce înseamnă că proiectul evreiesc s-a dovedit a fi o ficțiune, o minciună și trebuie să fie închis. Și atunci cine va răspunde în fața omenirii pentru toată suferința și războiul, care ei au dezlănțuit de diavol pentru propria lor îmbogățire? Cine va arăta omenirii planul pentru viitoarea lume?

Și aici evreii, ca întotdeauna, au fost străpunsi. Să cîștige bani pe homosexualii lor îi place, îi place și să ucidă. Dar să răspundă în fața lui Dumnezeu pentru lucrarea făcută e strașnic. Apoi au venit kabbaliștilor-habazilor o ideie bună, dar nu nouă, plină și completă de iresponsabilitate a întregului popor ales. Habadul a declarat că Moshiach este o minte colectivă. Așa să spunem, întregul popor evreu este Moshiach. Prin aceasta, ei au pus întregul popor evreu sub impactul legii cosmice a retribuției. Și dacă acești habazi și cabaliști nu au vrut să răspundă în mod individual, ei au decis să jertfească tot poporul lor, se pare că în speranță de a se ascunde îmbrăcînd haine de oi în toată această turmă evreiască. Este în zadar, domnilor.

Căci a fost spus că voi judeca după faptele voastre. Și dacă evreii înșiși au acceptat conceptul de responsabilitate colectivă pentru rolul său istoric în viața întregii omeniri, și singuri și-au dorit această putere absolută asupra oamenilor, lasă legea lui Dumnezeu singură va decide ce să facă cu ei. Începînd cu 7 iulie 2018 în orașul Bari protejatul al evreimii mondiale, Papa Francisc a citit jurămîntul de credință față lui lucifer, adică s-a opus lui Dumnezeu și mesagerului Lui, după voia lui Dumnezeu și legii nemuritoare ale universului, care este: „ce vei semăna aceea și vei colecta ", tot acest popor va fi distrus, pentru că au încălcat chiar viața și însăși existența întregii omeniri.

http://tass.ru/obschestvo/5354883


Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: cabaliști, evreime mondială, habad, moshiach, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments