indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Cu ce scop evreii ortodocși poartă kippa

454-292-Chabad_Lubavitch1.jpg (Explicația Marelui Maestru)

Kippa  este o acoperire a capului, care îndepărtează la evrei canalul energiei și informației Divine, venită de la Dumnezeu. Kippa este sigiliul diavolului, pe care el i-a pus pe capul preoților din Israel, și mai tîrziu pe întregul popor evreu.

Persoanele avansate inițiate în misterele lui Dumnezeu, care au viziune spirituală, știu, că trimișii diabolici sunt ușor de recunoscut  în planul subtil după pată neagră deasupra capului care închide canalul lui Dumnezeu. Și acest fapt există cu adevărat în lumea lui Dumnezeu și nu necesită purtarea kippei. În același caz, sau pentru a ascunde de oameni  misterul lui  diavol și pentru a maska printre poporul evreu kabbaliștii și să nu creeze lor probleme, diavolul și a decis să creeze pentru poporul  său ales o astfel de protecție formală artificială, în jurul căreia se află demonii lui.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Tj2A36UJJms

Din partea mea vreau să remarc, că secțiunea neo-fascistă chabad s-a pornit mai departe. Acesta acoperă Fluxul Divin al iudeului cu protecție dublă, pe partea de sus a kippei habazii poartă pălării negre sau pălării de blană, care sunt pe deplin și fără echivoc maschează nor negru care crește mai sus de kippa.

Acesta este motivul pentru care habazii nu decolează capul lor, fie zi sau noapte, nici la masă, sau în timpul slujbei.

În planul subtil nu există secrete de la Dumnezeu printre initiați,  deoarece deasupra capului războinicilor lui Dumnezeu  strălucește un nimb, iar asupra capurilor slujitorilor lui lucifer se înnegrește un nor întunecat.

Așadar, hrabazii își ascund capurile din ochii omenirii sub pălării negre nu din întîmplare, sperînd că nimeni nu va ști cui îi slujesc. Dar ce se va întîmpla cînd întregii omeniri i se va deschide viziunea spirituală?

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: canal divin, evrei, kippa, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments