indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Se apropie epoca dezvoltării bune

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgPlanul lui Dumnezeu a trecut în faza sa activă. Structura diavolului este deconectată de la matricea pămîntească.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=383&v=FTXnNUUS7o4


Acum la 1 august 2018, în Diveevo, eu, Sveatoslav Mazur, Rege a Regilor, o voi conecta în sfîrșit și irevocabil la Împărăția lui Dumnezeu. Rusia va trece sub autoritatea lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic.

8 august 2018 în Moldova, în Butuceni, întreaga lume va trece sub controlul și conducerea mea personală. Și deja pe 11 august, cînd planeta Pămînt va ieși din coridorul de eclipse, planeta va intra în noua dimensiune globală, ca egala între egali. Perioada întunecată a existenței sale se va sfîrși. Se va începe epoca dezvoltării bune.

Și în acest context este necesar să înțelegem, că toate instrumentele din fosta ordine mondială își vor pierde relevanța, și lumea va dobîndi un nou concept de dezvoltare, și o nouă religie și o nouă ideologie. Înainte ne așteaptă o lucrare foarte puternică, dar foarte dificilă. Cei care înțeleg deja astăzi că nu există nici o întoarcere înapoi, că podul care lega omenirea cu diavolul este distrus pentru totdeauna și nu poate fi restabilit, se vor apuca de lucru deacuma astăzi. Pentru început în domeniul senzațiilor și raționamentului său. Aproximativ așa. Dacă trecutul s-a dus fără returnare și viitorul nu a venit, este timpul ca noi, oamenii în prezent, să ne adunăm cu gîndurile și să ieșim din fluxul vechilor dogme și decizii.

Nu are sens să întărești ceea ce a încetat deja să existe. Are sens să privim lumea dintr-un unghi diferit. Un miracol nu va veni nici dinspre vest, nici dinspre est, nici dinspre nord, nici dinspre sud. Miracolul noilor soluții, idei și construcții va veni de sus, de la Dumnezeu și de la ierarhiile Lui. De aceea, în Moldova, în Orheiul Vechi, în Butuceni, în inima planetei, în singurul centru în lume a conectării cerului cu pămîntul, este necesar să se pună un nou simbol al vieții moderne — o cruce cu șase colțuri în loc de simbol din Georgia, care a ordonat o viață lungă.

Крест 2.jpg
Unicul centru a unirii lumii cerești cu lumea pămînului în lume

05Gg012.jpg
Tabletele din Georgia n-au trecutSveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: butuceni, diveevo, o nouă ordine mondială, orheiul vechi, rusia, sveatoslav mazur
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments