indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Astăzi poporul evreu plînge în doliu

089.JPGAstăzi, sîmbătă, 4 august anului 2018, poporul evreu plînge, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde am tăiat capul zeului lor și l-am ars în împărăția lui Dumnezeu în Focul Duhului.

S-a întîmplat aceea, despre ce am avertizat. În jocul de șah spațial, cîștigătorul este doar unul dintre concurenți. Pierzătorul pleacă pentru totdeauna din lumea manifestată, pentru că Yahve — Lucifer mi-a pierdut acest partid și nu a vrut să se pocăiască în fața lui Dumnezeu pentru crimele sale.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=359&v=apKJZPXm05s


Astăzi, Domnul Atotputernicul — Stăpînul tuturor timpurilor și națiunilor mi-a dat o sabie pedepsitoare a soartei strălucitor cu Focul de aur al Duhului și mi-a spus următoarele cuvinte:

— În numele legii atotputernice și preaputernice lui Dumnezeu, eu,  Marele invicibilul Creator a tuturor timpurilor și națiunilor, te binecuvîntez, Fiul Meu, să-mi îndeplinești voința Mea de a pedepsi agresorul și înșelătorul multor generații de locuitori ai Pămîntului. Capul lui îmi vei aduce în mîna stîngă și îți voi da sabia în mîna ta dreaptă. Du-te și îndeplinește voia Mea.
După aceste cuvinte, eu, Marele Maestru, cu viteza fulgerului m-am repezit în împărăția diavolului. Yahve stătea pe tronul lui de domnie, observînd cu nerușinare ceea ce se întîmplase. Prima mea lovitură cu sabia nu a reușit, pentru că am uitat de lucrul principal. Gîndul m-a adus imediat înapoi la adevăr. Cu mîna stîngă l-am apucat pe Yahve de păr, și chiar de sub  mîna stîngă din stînga la dreapta cu o lovitură fulgeroasă i-am tăiat capul lui Yahve – Lucifer de pe corpul lui. Din gît, cu un fluierat în spațiu, a zburat energia răului și a violenței acumulate de către Yahve pe parcursul tuturor rugăciunelor poporului evreu. Această energie a fost imediat absorbită de războinicii lui Dumnezeu și transformată în dragoste și bunătate. Eu, după voia lui Dumnezeu, m-am dus la tronul Creatorului. Acolo, înaintea ochiului Lui  totvăzător, am eliberat capul lui Yahve într-un curent pulsator de Foc Spiritual.

Centrul conducerii iudaismului și a religiilor abrahamice a încetat să mai existe pentru totdeauna. Planul evreimii mondiale de a traduce toată omenirea într-o singură religie Yahve a iudaismului nu a avut loc.

https://www.facebook.com/religiaopium/videos/928850103936388/

Centrul de control al fostei ordini mondiale e distrus. Deja pe  8 august 2018, la 12-00  ziua, în Moldova, în Orheiul Vechi, în inima planetei noastre, eu, Sveatoslav Mazur, voi traduce întreaga umanitate la un nou nivel al dezvoltării. Pe Pămînt se va naște o nouă dinastie a regilor, o nouă religie a lui Dumnezeu Atotputernicul și o nouă ordine mondială — lumea iubirii, bunătății, adevărului și Duhului Sfînt. Așa să fie. Amin.

Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: moldova, o nouă ordine mondială, orheiul vechi, popor evreu, sveatoslav mazur, yahve
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments