indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Evreii și-au construit pentru poporul său lagăre de concentrare în toată lumea

Screenshot-2017-9-29 (198) Святослав Мазур Вселенский Собор – высшая духовная власть, состоялся - YouTube.pngEvreimea mondială în toată lumea a creat mii de lagăre de concentrare și a pregătit milioane de sicrii din material plastic. Interesant, pentru cine?


Așa cum se spune în popor, nu săpa altui o groapă, vei intra în ea singur. Odată ce va îi înțeles, că este imposibil de a  aduce lumea la procesul celui de al treilea război mondial, și că navele noastre spațiale, zburînd în jurul întregului glob pămîntesc, controlînd mișcarea și activitățile tuturor, fără excepție, reprezentanților elitelor globale, vor apărea întrebarea,  unde să-i scufunde pe toți cei care nu doresc să se supună noii ordine mondiale și va începe o activitate incompatibilă cu bunul simț. Și în acest caz, toate taberele de concentrare și camerele de gaze, închisorile și buncărele subterane, pe care evreii din lume le-au pregătit pentru goii, vor fi foarte utile.


Bineînțeles, evreii nu se gîndeau, că sfîrșitul lor atît de atent se pregătește de forțele cosmice supreme, cu ajutorul lor și de banii lor. Dar faptul și constă în aceea, că dacă tu te socoți că ești poporul ales, atunci și este necesar de a se gîndi în mai multe pasuri înainte, dar nu să te  surprinzi ingeniozității din partea opusă, atunci cînd vine timpul pentru a plăti pentru munca săvîrșită.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: eevreii, evreime mondială, lagăr de concentrare, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments