indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: 11 septembrie pe Pămînt se va începe forța majoră cosmică

35885732_1922771221087123_4113501947036696576_n.png11 septembrie după calendarul evreiesc reprezintă anul nou. În această zi se închide fereastra vieții trecute, în care iudeilor i se dădea șansa de a reporni din nou procesul puterii sale absolute, puterii banilor, divertismentuuil și a forții militare brutale.

După 11 septembrie încep activitatea sa efectele unei forțe cosmice irezistibile, forța majoră cosmică. După aceasta, nu sunt posibile încercările oamenilor de a revigora fosta ordine mondială. Ele nu sunt posibile și acum, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotund, am tradus deja întreaga umanitate la un nou nivel al dizvoltării. Dar numai în lumea adevărului, în lumea lui Dumnezeu.

Cu toate acestea, după 11 septembrie anului 2018, lumea Pămîntului va trece în lumea lui Dumnezeu la fel ca egala între egali. Astfel, pe Pămînt se va reînaște autoritatea absolută a lui Dumnezeu. Și aceasta înseamnă că va avea loc o reformare completă și totală a lumii viitoare. Lumea banilor, a divertismentului și a puterii militare brutale va pierde pentru totdeauna, ceea ce înseamnă că va deveni ilegală. Numai voința lui Dumnezeu și puterea singurei posibile dinastiei Mazur va domni pe planetă. Banii își vor pierde puterea magică și vor înceta să fie o măsură de valoare. Cu ajutorul lor, va fi imposibil nici de a controla planeta, nici de a efectua alte manipulări, în afară de contabilitate. Banii vor deveni un instrument contabil obișnuit.

Astfel, lumea va trece la etapa dezvoltării noi. Voința insurmontabilă a lui Dumnezeu complet și irezistibil va transfera cîndva „poporul ales“ la stadiul de auto-distrugere completă și irezistibilă, pentru că el, acest popor, nu poate fi liberat de mîndrie. Lumea va intra în lumea noilor culori și noilor oportunități. Nu trebuie să fie teamă de această stare nouă, este necesar de făcut o evidență a vieții anterioare înaintea acestor evenimente.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr
Tags: bani, dinastia mazur, o nouă ordine mondială, realitate nouă, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments