indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Declarația Marelui Maestru

Screenshot_31-300x234.pngMaia Sandu, Andrei Nestase, Ilan Șhor, Vlad Plahotniuc și alții, toți aceștia sunt oameni din aceeași echipă, dintr-un singur teatru pindos iudeo-neo-fascist.

Înaintea noastră mereu se joacă reprise, pentru că circul moldovenesc se află la reparație. Iată pindoșii și au scos acțiunile sale principale în piața centrală a Moldovei.  Singuri înuși, în mod metodic, pas cu pas, distrug și statul nostru și poporul nostru. Ei cred că aici, în Moldova, ei au treabă cu fraieri,  și lor i se va primi atît de ușor de a-și frîna faptele întunecate.

În zadar vă stăruiți, domnilor. Trenul a plecat deja. Declarațiile voastre în presă, dispute și atacuri reciproce sub sosul cine a furat un miliard, sunt ridicole și naive.

Sunteți toți actorii teatrului diabolic, care nu înseamnă nimic pentru moldoveni sau pentru întreaga umanitate. Singurul lucru care se poate spune este că pentru aceste roluri false și pentru toată clovnirea veți fi nevoiți  să plătiți scump. Și nu numai vouă, ci și rudelor și apropiaților voștri. La urma urmei, lumea este construită în conformitate cu legea asemănării, și toate familiile voastre sunt acum ca struguri de poamă acriși, putrezitori în fața uimitului popor. Să știți,  că nu se va primi nici o revoluție a voastră. Nu veți înșela oamenirea, iar mîine în viața voastră se vor începe  probleme, de care încă nu aveți închipuire.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: marele maestru, moldova, putere moldovenească, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments