indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: 12 septembrie anului 2018 lumea va trece sub conducerea Preasfintei Fecioare

_MG_0213m — копия.jpgAcum,  cînd planeta a trecut sub controlul forțelor Divine, a venit timpul de a uni întreaga omenire într-o singură esență.

Această unire este posibilă numai pe principiul iubirii, pe principiul unui magnet. Un  magnet de astfel de putere este localizat în inima Preasfintei Fecioarei. Numai Maica Lumii este capabilă să unească într-o singură familie copiii, incapabili la unire. Doar iubirea Ei poate elimina toate contradicțiile existente în lume.

De aceea, Maica Lumii devine în centrul evenimentelor viitoare și pentru următorii mie de ani va asigura stabilitate, dragoste și armonie pe planeta noastră. Timpul Preasfintei Fecioare, Maicii Lumii va începe exact la ora 12 după ora moldovenească, la Chișinău, pe 12 septembrie 2018.

Astfel, omenirea încet, dar sigur va intra într-un mileniu nou, bun, în care vor fi deschise noi oportunități și capacități celor, care pot primi iubirea Maicii in inimile sale, pentru că toți oamenii pe Pămînt se vor uni cu Maica Lumii, conform voinței lui Dumnezeu, cu canalele de foc  a iubirii, care provin din inimă. Astfel, va fi construită  o singură rețea de iubire a tuturor entităților bune, echilibrate la vibrația iubirii, la nota "fa".

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: Preasfînta Fecioara, maica lumii, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments