indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Sincronizatorul este conexiunea omului cu Dumnezeu

21 — копия.jpgSpre atenția dumneavosatră vă prezint obiectul, promis de către mine - sincronizatorul. Parametrii lui nu sunt încă prezentați publicului larg datorită faptului, că nu toate problemele legate de construcția lui au fost soluționate. Căci totul nou necesită o anumită înțelegere. Dar după ce eu voi prezenta acest obiect, se va începe denumărarea timpului apocalipsei, pentru că Domnul Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, Creatorul tuturor lumilor și popoarelor, nu intenționează să aștepte cînd ideea de bunul simț se va maturiza în capul oamenilor. Astăzi toate ideile pe Pămînt se învîrtesc în jurul banilor, care în esența sa nu este echivalentul valorii.

De aceea ei, banii, erau în afara noii matrice și a spațiului patru-dimensional.

Conceptul  banilor va fi eliminat în primul rînd cu toate instrumentele, care lucrează cu ei. Din acest moment și se va începe construcția lumii noi.

Eu, Marele Maestru, Regele Regilor, Spiritul Cosmic, Sveatoslav Mazur, am pregătit condițiile pentru trecerea întregii omeniri într-o nouă matrice. Dar cu forța nu-i trag și nu-i chem pe nimeni. Lumea bună trebuie să fie cîștigată prin fapte concrete. Așa cum s-a spus: "Cereți, și vi se va da; căutați, și veți găsi; bateți și vi se va deschide. "

A sosit timpul acțiunilor. Sincronizatoarele sunt conexiunea întregii omeniri cu noua lume Divină. Aceștia sunt obligați să înlocuiască templele tridimensionale ale construcțiilor, instituțiile de învățămînt, instituțiile medicale, dar numai în cazul, în care va fi creată o singură rețea globală de 144 de mii de piese.

Așa să fie. Amin.

21 — копия.jpg


Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: lumea Divină, o nouă ordine mondială, sincronizator, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments