indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Saltul global semnicativ

Screenshot_31-300x234.png"Cine deține informația, acela deține lumea." Acest citat este cunoscut tuturor și are o bază importantă.

Dar ce poate fi numit informație? Aceasta este cunoașterea adevărului, plasată în centrul universului. Căci dacă informația nu reflectă adevărata cunoaștere, atunci nu este o informație, ci o minciună. Este oare posibil să fie formulată ideea de genul acesta: "cine deține minciuna, deține lumea". Este amuzant și paradoxal, nu e așa?

Astăzi unele centre din lume posedă adevărul, adică cunoașterea fundamentală în construirea spațiului tridimensional. Și pînă la un moment dat, cu ajutorul formulei "cine deține informații, acela deține lumea", aceste centre au reușit să gestioneze cu succes întreaga lume. Dar a sosit timpul pentru perioada de tranziție, tranziției de la spațiul tridimensional la patru-dimensional. Lumea spirituală ne-a deschis porțile. Dar nu ne-a dat  încă cheia spre înțelegere. Cheia adevărului este ascunsă în spatele a șapte încuietori.

Astăzi suntem la o răscruce de drumuri. Prima matrice tridimensională a încetat să mai funcționeze, deoarece este depășită atît în ​​sens, cît și în conținut, iar noua matrice la nivelul global, legată de centrul lumii în care se bazează adevărul, nu este încă disponibilă pentru un spectru larg al întregii omeniri.

Pînă la realizarea formulei "care deține informații, acela deține lumea", rămîne să facem doar un pas - să conectăm omenirea cu o nouă matrice globală a celui de-al patrulea nivel și să îi permitem să primească informații din centrul universului însuși. Nu minciuna, ci adevărul. Și apoi lumea se va transforma complet și pentru următorii o mie de ani. Deoarece formula "cine deține informatia, acela deține lumea" va deveni publică, dar nu privilegiul unor structuri secrete. Și atunci lumea va deveni unificată și bună, căci nu vor fi nici bogați, nici săraci, nu aleși și goiimi, ci o singură umanitate bună și fericită.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=162&v=yyq5bNu5pU4


Acum eu am arătat cum se rezolvă această problemă. Este suficient de conectat sincronizatorul la matricea globală și de lăsat um om să intre acolo, cum conform  legii rezonanței, neuronii creierului acestui om construiesc o configurație de nivelul al 4 în creierul lui. Și un astfel de om se include automat într-un singur sistem al lumii Divine cu toate consecințele care decurg din ea.

În loc să pornească o nouă cursa înarmată, la ce împing structurile secrete ale cabaliștilor și ale Statelor Unite, și ale Rusiei, și Chinei, aceste state ar putea să construiască sincronizatorile mele pe teritoriile lor în viitorul apropiat și să devină inaccesibile pentru structurile secrete ale diavolului, deoarece "cine deține informația, acela deține lumea. "

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: lume Divină, o nouă ordine mondială, sincronizator, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments