indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Se va întîmpla pierderea totală a memoriei

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgÎn ultimul meu articol cu denumirea  "Legea liberei voințe" eu am explicat în detaliu semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt.

http://indigolotos.info/6155/sveatoslav-mazur-legea-liberei-vointe.htm

Fiecare om,  care trăiește pe planeta noastră, va trebui să-și facă alegerea conștientă: rămîne el cu diavolul și, prin urmare, moare, sau intră în lumea mea interioară și devine nemuritor.

Dar singurul lucru pe care nu l-am explicat în articolul precedent este acela, că procesul a fost deja lansat. Este imposibil de schimbat ceva , și de aceea această alegere în viitorul apropiat va trebui neapărat să fie făcută de toți: bogați, săraci, oameni, nonoameni, creștini, evrei etc.

Eu nu voi putea doar să-i ajut pe cei care își resping viața. Legea liberei voințe nu permite nimănui să interfereze cu alegerea suverană a unui individ. Singurul lucru pe care îl pot spune fără echivoc este că tranziția către o nouă realitate se realizează cu ajutorul unei pierderi absolute de memorie pentru toți locuitorii planetei, pentru că omul se deplasează de la un program de dezvoltare la altul.

      Pentru a evita nesemnificațiile și neînțelegerile, memoria își va pierde toată lumea, și numai cei, care vor trece prin acțiunea sincronizatorilor, vor intra în lumea nouă. Doar sincronizatorii vor permite fiecărui om, care a trecut pe calea pocăinței și jurămînt de credință față de mine, să se conecteze la noul centru Divin al adevărului. Și, prin urmare, funcționarea noastră de tranziție către o nouă realitate așa și se numește apocalipsă sau, într-un alt mod, constrîngere spre ascultare.

Poate că astăzi este încă greu de crezut în aceasta, și omul poate fi plin de îndoieli. Dar deja foarte curînd toată lumea va simți acțiunea acestui proces. Nu pot exista două realități pe planetă în același timp. De aceea, omul degradează într-o lume și se recrează într-o nouă lume.

Tranziția se desfășoară numai la dorința personală a fiecărui om, deoarece el este piatra de temelie a construirii întregii lumi Divine.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: matrice nouă, o nouă ordine mondială, pierderea memoriei, sincronizator, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments