indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Altă cale nu există

unnamed.jpgEu am făcut-o. Eu am  transferat întreaga omenire la un nou nivel de viață. Dar acum, singura omenire  trebuie să decidă: dacă aceasta are sens.  Ar dori toată omenirea să trăiască într-o nouă capacitate sau va muri.

Ceea ce trebuia să fie făcut la nivel cosmic sau planetar, eu am făcut. Eu am salvat viitorul planetei noastre. Planeta este deja în afara influenței forțelor rele. Oamenii, care au trecut prin intermediul slujbei, au trecut într-o nouă matrice globală și primesc acum oportunitatea pentru o construcție nouă.

Ei se  încarc urgent și intens cu o nouă realitate, cu informații noi și  oportunități noi. Lor i se deschid  cunoștințe noi și  căi noi de dezvoltare. Dar acești oameni sunt doar doi și jumătate de mii de lideri și 144 mii de soldați ai Duhului. Toți ceilalți oameni care trăiesc pe această planetă degradează rapid. Sarcina lor este să-și dețină lumea interioară de energie vitală, și, pierdînd abilitatea de a înțelege semnificația a ceea ce se întîmplă, să plece pașnic la acea lumină, unde le este pregătită suferirea.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistransferat

Tags: o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, un nou nivel de viață
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments