indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Planul «constrîngere spre supunere» a intrat în faza sa practică

_MG_0213m — копия.jpgDeci, sa întîmplat!

Cercetătorii  NASA au recunoscut, că noi nu suntem singuri în univers, că Pămîntul pentru o lungă perioadă de timp și în mod regulat vizitează navele  ierarhiiilor cosmice, și că ei i-au arătat pamîntenilor pretențiile sale în legătură cu încercările de a transfera arme nucleare pe orbită.

https://rwspace.ru/news/v-nasa-priznalis-chto-znayut-o-sushhestvovanii-vnezemnyh-tsivilizatsij.html?fbclid=IwAR3GeHEnSWY01VknrmleJRyivP9NVM6irCahcTkCP65_KFP8nlv3pckbMzw

Desigur, dacă ierarhiile cosmice nu ar fi trecut la acțiuni concrete, culisele noastre la nivel mondial, Papa si ceilalți cu el vor continua să conducă  pămîntenii de nas. Dar timpul  evenimentelor principale a sosit, și, în conformitate cu planul meu, care sună ca  „sonstrîngere  spre supunere“, structurile oficiale a culisei mondiale au făcut o declarație urgentă. Și acest lucru este un moment foarte important pentru înțelegerea evenimentelor, avute loc pe Pămînt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=211&v=xyWnHYK9hcg


Marele Inchizitor deja a transferat toată lumea diabolică din pîntecele planetei noastre la Nibiru, curățînd-o, prin urmare, de la toate manifestările diabolice.

Din partea mea pot spune doar un singur lucru: eu, Sveatoslav Mazur, am făcut un lucru asupra transferării planetei la un nou, al patrulea nivel de dezvoltare. Această acțiune ne spune că istoria vremurilor trecute s-a tarminat, și o nouă viață pe planetă se începe de la zero. Adică, de fapt, nimic din aceea, cu ce pe  noi toții ne speriau evreii, nu s-a întîmplat și nu se va întîmpla, pentru că totul acesta a rămas  în realitatea veche.

Acum lumea Pămîntului așteaptă evenimente complet noi. Ele sunt asociate cu lansarea reformatării depline și fără echivoc a întregii omeniri la un nou nivel de dezvoltare. Acest proces a fost lansat de Maica Lumii Irina Cocoș pe 11.11.2018, atunci cînd în constelația cîinii de vînătoare Dumnezeu Tatăl Atotputernic a adunat Conciliul Ecumenic și a predat cheile și Cartea vieții a planetei noastre în mîinile mele Divine.

Ritualul evenimentelor la Consiliul Ecumenic a avut loc astfel.

În centrul unui amfiteatru gigant, în tribunele căruia ședeau toți ierarhii a frăției cosmice, a fost stabilit modelul construirii viitoarei lumi Divine pe Pămînt. El arăta ca o tijă spirituală, care se întinde în cer, în infinit, în jurul căruia se răsucea spirala dezvoltării a istoriei noastre viitoare. Aceasta spirală arăta ca o serpentină – cale, întinsă spre cer, învîrtinduse în jurul tijei spirituale a timpului. La marginea drumului la diferite distanțe au fost instalate  felinare a viitoarelor evenimente. Irina, îmbrăcat în haine festive  de aur cu o torță în mîna dreaptă, trecînd sus de-a lungul drumului pînă la lampa principală, le aprindea una după alta.

În spațiu, în imaginea holografică toți ierarhii, așezați pe tribune,  au văzut cum anume se vor dezvolta evenimentele  în lume, și ce rezultat final noi cu toții în acest caz vom trebui să obținem. Trecînd pe lîngă toate acestea lămpi și înviorîndu-le cu focul spiritual fiecare dintre ei, Irina în cele din urmă a aprins torța principală, care este mai presus de toate celelalte lumini. Acesta este scopul principal al dezvoltării noastre pe planetă în următorii mie de ani.

Astfel, a fost aprins într-adevăr programul vieții a întregii omeniri, și lumea Pămîntului a intrat în a noua sa etapă de dezvoltare. Toate celelalte planuri a oamenilor stupezi, care poartă pe margine structuri artificiale, nu sunt viabile și vor  fi în curând distruse de forțele noastre cosmice, în special venite pe Pămînt pentru realizarea planului dezvoltări noi.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: constrîngere la supunere, lume Divină, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, tijă spirituală
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments