indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: lumea a trecut sub controlul și conducerea mea personală

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgSummitul G20 al Argentinei este ultima încercare a spiritului rău de a-și realiza planul solomonial de acțiune. Și, din moment ce acest summit a arătat lumii întregi, că ordinea veche mondială  se prăbușește în părțile sale componente, eu, Sveatoslav Mazur, astăzi, 2 decembrie anului 2018, în conformitate cu planul lui Dumnezeu, am luat întreaga planetă sub controlul și conducerea proprie.

Eu am construit piramida Duhului, și, din moment ce orice piramidă este un instrument al puterii absolute, m-am întronat pe vîrful ei. S-a întîmplat aceea, despre ce eu spusesem în prealabil, că anume "Eu sunt calea și adevărul și viața; nimeni nu vine la Tatăl decît doar prin mine ".

Este finalizată construirea noii ordini mondiale. Acum doar de la voia mea sfîntă va depinde tot ceea, ce se va întîmpla pe planeta noastră. Și din moment, ce piramida spiritului implică o singură ordine Divină pe Pămînt, o singură religie și o singură conducere, Eu, Sveatoslav Mazur, Mare Maestru al Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde, declar cu responsabilitate, că titlul meu cavaleresc și titlul spiritual implică construirea unei noii lumi Divine pe planeta noastră, care se va supune doar singurei persoane - MIE.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: lumea Divină, o nouă ordine mondială, piramida spiritului, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments