indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Cînd va veni o nouă ordine mondială?

Screenshot_31-300x234.pngPentru ca lumea să treacă la un nou nivel de dezvoltare, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos a celei de a doua venire,  trebuiam să găsesc o nouă ușă care să conducă la o nouă realitate.

Apoi eu trebuiam  să primesc o cruce din mînile lui Dumnezeu, adică permisiunea de a intra în această ușă. Și, în cele din urmă, eu trebuiam să-mi dovedesc dreptul de întîi născut, adică că numai eu unicul sunt moștenitorul care are dreptul să intre în această casă nouă.

Iar cum să dovedesc această succesiune? Eu trebuiam să rezolv codul acestei lacate. Și numai atunci, cînd eu am prezentat sensul acestui cod la Consiliul Ecumenic, Consiliul Ecumenic - Autoritatea Supremă Executivă a lumii manifestate a lui Dumnezeu mi-a dat această ocazie.

După ce ușa spre viitoarea casă va fi deschisă oficial, și se va întîmpla aceasta exact la orele 24-00 din 25 pe 26 decembrie  aului 2018, lumea va intra definitiv în noua ordine mondială, care va dura exact o mie de ani - pînă în anul 3018.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: consiliul ecumenic, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, un nou nivel de dezvoltare
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments