indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Sindromul Ceaușescu

Screenshot_81-300x201.pngAcum 29 de ani în urmă pe 25 decembrie anului 1989 lîngă pereții toaletei soldatului au fost împușcați dictatorul român Nicolae Ceaușescu și soția lui. Acest fapt istoric este puțin înțeles de dictatorii moderni atît în ​​Moldova modernă, cît și în Statele Unite, care astăzi supraveghează îndeaproape România. Deși fiecare astfel de moment istoric este foarte semnificativ. Este suficient să amintim faptul că dictatorul român a avut o obsesie - a avea acces la arme nucleare și de a revigora România Mare, unind astfel restul după împărțire parte  a Moldovei.

https://www.kp.md/daily/26770/3803354/?fbclid=IwAR0mshzM4ZHBW87QPjQGewbt7HlI20kLMVRxaeVBizfRHS9_KV60roJ6Taw

Acest fapt și aceste aspirații pentru dictatorul Ceaușescu au devenit fatale, pentru că anume Moldova Mare în noua perioadă istorică a timpulu și trebuie să devină după planul lui Dumnezeu centrul construirii a lumii noi globale unice Divine. Și deși faptul execuției lui Ceaușescu anume pe 25 decembrie în Crăciun conform calendarului gregorian este cunoscut tuturor, lecția acestui dictator, aparent, nu a fost învățată, pentru că dictatorii moderni moldovenești, și  ukraineni, și elita evreiască din nou astăzi încearcă să aprindă încendiu al treilea război mondial și  în același timp dea a elimina Moldova, de fapt, fiind deja din 2010 patrimoniul lui Dumnezeu Atotputernic.

Astfel, întreaga aceasta elită globală, fără să-și dea seama de pericole, fără a lua în considerare lecțiile istorice, a decis astăzi din nou să încerce voința lui Dumnezeu. Iar fiindcă anume eu, Sveatoslav Mazur, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, astăzi sunt  singurul moștenitor legitim atît a tronului moldovenesc, cît și a tronului lumii, atunci, în conformitate cu statutul meu Marele Maestru - cuceritorul a spațiului și a timpului, realizînd prostia și josnicia vecinilor mei, care nu își iau în considerare avertismentele mele , revin lumea la momentul executării lui Ceaușescu și lansez procesul de executare a tuturor celor care îndrăznesc măcar cumva fără supravegherea mea Divină să conducă pe teritoriul istoric al Moldovei Mare a timpurilor lui Ștefan cel Mare.

Карта Молдовы1.jpg

Harta Moldovei în timpurile domniei domnitorului moldovean Ștefan cel Mare

Eu spun responsabil:

datorită faptului că anume mie Domnul Atotputernic și comunitatea spațială a înmînat dezvoltarea planetei noastre în conformitate cu voia lui Dumnezeu,  toți cei care nu vor asculta ordinele mele, vor fi eliminați în același fel cum aceasta s-a întîmplat cu dictatorul Ceaușescu și soția lui.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: dictator, execuția lui Ceaușescu, moldova mare, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments