indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Sfîrșitul jocului este aproape

unnamed.jpgEu am terminat pregătirea principală pentru momentul decisiv - pentru schimbarea realitatății de la diabolică la Divină. Nimeni așa și nu a realizat semnificația evenimentelor care au loc pe Pămînt, pentru că aceste evenimente au loc numai în conștiința a două entități: ori a  diavolului, ori a lui Dumnezeu. Ei sunt purtători ai realității. Unul e purtător al negativului,  celălalt - al pozitivului. Între  Dumnezeu și diavol se petrece mereu o luptă veșnică. Atît diavolul, cît și Dumnezeu au dar o singură echipă de împlinitori. Pentru diavol aceștia sunt  cavalerii  soarelui negru, îs doar 12. La Dumnezeu aceștia sunt cavalerii Mesei Rotunde, ei sunt de asemenea 12. La diavol cavalerii sunt conduși de lucifer. La Dumnezeu – de mine, Marele Maestru. Și nu există alte forțe executive.

http://indigolotos.info/6428/svyatoslav-mazur-chto-takoe-novy-j-mirovoj-poryadok.htm

Astăzi, pe adevărat, există o excepție, deoarece jocul a ieșit la cel de-al patrulea nivel al dezvoltării. Aceasta este doar o perioadă de tranziție de o mie de ani. Anume de aceea, în loc de Cavalerii Masei Rotunde sau a soarelui negru, în centrul atenției se află două femei - Irina Cocoș  sau Irina Om și adversara ei "sfînta" Baphomet. Sfîntă cu semnul minus, căci ea singură însuși se numește o sfîntă. Și numele ei este Kukarskaya Marina și locuiește ea în Rusia. Eu n-am menționat-o în materialele mele. Dar ea însăși nu a mai putut să reziste și, prin urmare, ar trebui să plătească cu viața ei, pentru că o jignire față de Marele Maestru nu este acceptabilă.


Povestea a atins sfîrșitul, căci 7 ianuarie anului 2019 în castelul meu, în orașul Chișinău, eu îi voi tăia capul lui Kukarskaya - Baphomet, transferînd astfel situația de la conștiința diavolului la conștiința lui Dumnezeu. Lanțurile omenirii vor dispărea, și lumea va cunoaște o altă realitate. Rămîne puțin de așteptat.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: baphomet, o nouă ordine mondială, o nouă realitate, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments