indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Seatoslav Mazur: În Davos guvernul mondial își va recunoaște înfrîngerea

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgDeci, lupta dintre forțele răului și forțele binelui a ajuns la concluzia sa logică.

Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Isus Hristos celei de a doua venire, am învins structura diabolică care a fost adusă în luptă de magicianul indian Shiva. Bineînțeles, încă în anul 2015, cînd a eșuat ideea marelui Hadron kollaider, și în India din apă nu a ieșit canalul diabolic informational-energetic, a devenit clar că forțele răului nu mi-au putut rupe apărarea și nu au deschis calea de evacuare de pe planeta noastră. Acum voi descifra despre ce merge vorba.

După cum se știe, în Elveția un spirit rău a creat un laborator numit CERN, în mod special pentru a încerca să realizeze la nivelul lumii globale lansarea soarelui negru sau a cercului magic a lui Shiva - distrugătorul lumilor.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=aNH3rYHnXeU

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VyLezhoDHJw

https://www.youtube.com/watch?v=4KkhpEXAWx8


O astfel de idee au purtat și fasciștii lui Himmler. Aceeași idee a fost realizată în Elveția de către colegii lor iudei. Dar, așa cum se spune, soarele subteran al sataniștilor nu a început să strălucescă sub pămînt, pentru că eu, Sveatoslav Mazur, în Moldova, în Orheiul Vechi, în Butuceni, în Sfîntul Graal, am lansat adevărata svastică a lui Dumnezeu, a Pămîntului și a Cerului. Svastika care se rotește în sens invers acelor de ceasornic. Și astfel am conectat  cerul și pămîntul a tuturor celor șase centre magice, ilustrate pe simbolul Ordinului meu - trei cerești și trei terestre.

Black_Sun.svg.png

Soarele negru  — simbolul diavolului

заказ 1 ai.png

Simbolul Ordinului Cosmic a Cavalerilor Mesei rotunde – simbolul lui Dumnezeu

Eu am creat un sistem de acțiune direct, și astăzi nu mai este nimic de făcut în Davos, deoarece a patra structură economică (tema întîlnirii de la Davos din 2019) nu mai este actuală. Forțele diabolice și Shiva nu au reușit să lanseze mecanismul demult putrezit al vechiului templu diabolic din Elveția, ceea ce înseamnă că delegațiile internaționale care se vor aduna la Davos în perioada 22-25 ianuarie vor recunoaște înfrîngerea și se vor preda spre mila cîștigătorului. Nu există nicio altă evoluție a evenimentelor de pe Pămînt. După forumul din Davos pe Pămînt va străluci  o nouă ordine mondială a celui de-al patrulea nivel Divin.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: cern, davos, lumea lui dumnezeu, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments