indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Victoria asupra reptilienilor se apropie

089.JPGÎn videoclipurile mele eu, Sveatoslav Mazur, povesteam, că, conform voinței lui Dumnezeu, am construit matricea globală a unui nou nivel. Ea cu conturul său exterior a cuprins planeta noastră și a fost conectată de mine prin Porțile Solare la sursa vieții veșnice, la ordinul meu spațial, care se bazează în constelația cîinilor de vînătoare.

Și din timp, ce rolul de stocare a energii pe planetă juca apa, iar reacția principală chimică, care permitea ființelor vii să activeze pe planeta noastră,  este hidroliza, atunci este bineînțeles, că planet noastră a fost captivată de ființe cosmice, strîns legate cu apă, cu elementul bun pentru ei, așa numiții reptilii. Și, desigur, legătura lor cu  cosmosul era misterul cel mai principal și problema atît pentru forțele Divine, cît și pentru omenirea însuși.

Existența paralelă a omenirii și a reptiilor este posibilă doar în starea actuală a energiei și vibrțiilor planetei noastre. Iar în moment cînd vom mări vibrațiile planetei și vibrația creierului uman a unui singur om, cum toți reptilienii își vor pierde cunoștința  și vor pluti pe suprafața oceanului. Aceste procese noi deja le obsrevăm. Și din moment, ce de la reptilieni depindea viitorul omenirii noastre în legătură cu faptul, că ei absolut și definitiv controlau poporul evreiesc, a venit timpul nouă, pămîntenilor, să ne eliberăm de la reptiienii aceștia și de la poporul acesta.

Sistemul dominației diabolice s-a terminat. Ordinul meu totdeauna mărește prezența noastră pe planetă. Fiecare zi se ridică nivelul vibrației, care foarte degrabă va ajunge la nivelul a patre cicle, căci acest nivel este de patru ori mai mare, decît primul nivel al vibrației, fixat pe planeta nosatră pînă la începutul tranziției. Și din moment, ce acești reptilieni nu au nici o posibilitate de a rezista structurelor de cîmp al ordinului nostru, toate încercările lor de a se păstra la conducere și de a ucide omenirea sunt lipsite de sens și de perspectivă.

Epoca dominării apei pe Pămînt s-a termint. A venit epoca focului. Ea va aduce toată omenirea la o nouă calitate a omului-Zeului. În lumea omului-Zeului reptilienii și evreii lor aleși n-au loc.

Anume de aceea deja 25-26 februarie anului 2019 pe toată planeta se vor începe acțiuni impotante – lovituri energetic informaționale, care vor micșora ființele aceștia reptiliene și le vor aduce în starea de ascultare.

Orbita noastră terestră este deja plină de energii de intensitate deosebită. Impacturile vor fi făcute într-un mod instantaneu, evaziv pentru ochiul uman, deși toate aceste lovituri vor fi înregistrate cu ajutorul echipamentelor deosebit de sensibile atît în ​​intensitate cît și în timp.

https://www.kp.md/daily/26940.5/3991633/?fbclid=IwAR1qaXIdN8w6G5rKAzp8A_zpyxRnxJrxtHrNAlzxSmT8v_m4TK2LBmOi3Hs

Timpul de convorbire s-a terminat. Pentru om aceste lovituri nu sunt dăunătoare, ci sunt palpabile sub forma unei excitabilități ridicate a conștiinței. Cu toate acestea, pentru reptilii  ele sunt deosebit de distructive, deoarece distrug complet modelele de interacțiune și reacțiile chimice ale inteligenței lor artificiale.

Victoria asupra reptilienilor trebuia să se întîmple acum 500 de ani. Pe steagul de luptă al domnitorului moldovean Ștefan cel Mare îl vedem pe Sfîntul Gheorghe Victorios, cavalerul Ordinului nostru Ceresc de luptă, așezat pe tronul puterii și călcînd cu picioarele reptilia.

Acest steag de luptă al lui Ștefan cel Mare a fost brodat personal de fiica lui Elena Voloshanka - soția lui Ivan Tînărul, fiul lui Ivan al III-lea. Și dacă nu ar fi  trădarea evreilor, așa-numita sectă a iudaizatorilor, și istoria Rusiei, și istoria Moldovei și istoria întregii omeniri vor fi complet altfel.

De acum 500 de ani noi am fi scăpat de dictatele acestor reptilii. De aceea astăzi eu, Sveatoslav Mazur, vă spun vouă, oamenilor Pămîntului: istoria a făcut un cerc vicios și a revenit din nou la evenimentele principale. Și de data aceasta noi ne-am pregătit serios pentru acest eveniment. Monumentul victoriei întregii omeniri asupra reptiliilor va fi instalat în centrul Chișinăului după ce eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, voi arunca puterea evreilor urați și patronii lor și voi întoarce toată omenirea sub controlul și îndrumarea lui Dumnezeu Atotputernic. Schița monumentului Victoriei asupra reptiliilor și a evreilor  vă prezint atenției d-stră.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistrSubscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments