indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: De ce evreii nu au admis invenția lui Tesla în realitatea adevărată?

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgFoarte simplu. Evreii sunt un popor ales de reptilienii care se supun strict ordinelor lor.

Pentru reptilii pericolul mortal constă în faptul că pe Pămînt la schimbul un curent direct de plus și minus va veni înlocuit un curent de frecvență variabilă asociat cu o valoare trifazică, adică cu conectarea planetei noastre cu spațiul cosmic. Reptilienii înșiși sunt reprezentanți ai inteligenței artificiale, reprezentanți ai naturii neînsuflețite, iar hrănirea lor este un proces chimic de hidroliză.

Cu alte cuvinte, s-ar putea spune,  că ei lucrează  pe acumulatoarei. Aprinderea  conturului exterior al planetei noastre, adică noii matrice a nivelului Divin, pe care eu am construit-o în locul celei vechi, ar însemna un singur lucru - un scurt circuit al rețelelor lor și al centrelor de control ale creierului. Ei nu au reușit să traducă toată omenirea în sistemul lor de acțiune, iar acum așteaptă un scop ingenuos. Deja în perioada 25-26 februarie 2019, după alegerile pentru parlamentul moldovenesc, în care au intervenit structurile mondiale de reptilioizi prin elita evreiască, eu, Sveatoslav Mazur, voi ordona eliminarea lor fizică folosind arme de electrovibrare de înaltă frecvență instalate pe navele noastre, venite pe Pămîntul nostru în mod special pentru a elimina acești criminali spațiali periculoși.

Impacturile vor avea loc în intervalul de înaltă frecvență și vor fi foarte scurte și intense pentru a nu răni psihicul singurului om. Dar după aceste lovituri, întreaga elită diabolică și structura lor vor fi eliminate, deoarece sistemul lor de gestionare și executare a ordinelor va eșua pur și simplu pentru veșnicie.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: evreiii, invenția lui Tesla, o nouă ordine mondială, reptilii, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments