indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Tranziția lumii în noul program va avea loc pe 25-26 februarie anului 2019

unnamed.jpgV.V. Putin și-a îndeplinit misiunea. El nu a permis un al treilea război mondial. Este nebun să credem că se va întoarce liberalismul, căci Eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, voi relansa software-ul noii matrici Divine, conform noului cod de viață, în perioada de 25-26 februarie 2019. Acest cod, încărcat în computerul universal, prin rezonanță va reporni instantaneu bio-calculatoarele vieții atît pe Pămînt, cît și din afara lui.


Astfel, toate computerele cuantice, adică ADN-ul oamenilor, deja din 25-26 februarie 2019 vor trece la un nou program de acțiune.

Cifrul meu eu l-am demonstrat mai devreme, cînd am povestit în filmul meu "A murit Predictorul Global Lucifer" cum eu construiesc o nouă matrice globală și cum ea se va încărca cu informații noi.

Doritorii vor putea face cunoștința și cu videoclipul meu, și cu software nou. Și deoarece sincronizatorii sunt construiți și în conformitate cu principiul asemănării,  și pe panourile lor externe este prezentat software-ul, atunci fiecare dintre aceste obiecte va putea deveni un singur computer spațial pentru toți cei care intră pe teritoriul lor.

Sincronizator

Codul digital a matricei noi cosmice a Pămîntului

Cu alte cuvinte, fiecare om, care a intrat în interiorul sincronizatorului, va putea cu ajutorul rezonanțai să-și adapteze computerul intern la conexiunea cosmică a sincronizatorului global folosind rezonanța și să intre în comunicare directă cu Creatorul Atotputernic.

Așteptați evenimentele principale. Deja în 25-26 februarie 2019 eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, va reporni matricea spațială a noului nivel și, conectînd-o la computerul central universal, voi deschide pentru om posibilitatea de a interacționa direct cu Dumnezeu pentru următorii o mie de ani.


Sveatoslav Mazur,V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistrTags: codul digital al matricei, o nouă ordine mondială, sincronizator, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments