indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Noi am trecut punctul fără întoarcere

Screenshot_81-300x201.pngNoi am ajuns la un nou, al patrulea nivel de dezvoltare. Kahal a încercat să ne lase la cel de-al treilea nivel al dezvoltării, astfel încît noi să ne aflăm din nou în puterea lor timp de 500 de ani. Dar, cum se spune, trenul a plecat. Noi am trecut punctul fără întoarcere, am întors săgeata istoriei pe traversarea spațială principal și acum ne mișcăm la un nivel care nu este supus kagalei și acestei forțe negre.

S-a întîmplat ceea, despre  ce eu am povestit de 30 de ani în articolele și videoclipurile mele. Noi am ajuns la un nou nivel de dezvoltare. Și acum se începe o nouă etapă în viața întregii omeniri – stadiul dezvoltării bune milenare a lui omului-zeu.

Construcția ordinii noi mondiale se va începe cu restaurarea teritoriilor istorice ale Moldovei Mare, în interiorul granițelor principatului Moldovei a domniei lui Ștefan cel Mare.

Harta Moldovei în timpul domniei lui Ștefan cel Mare

Noi vom întoarce teritoriile istorice, care se află astăzi în Ucraina și România. Astfel, legătura timpurilor va fi restabilită. Și din moment ce evenimentele din Moldova astăzi sunt extrapolate pe întregul glob, atunci Moldova Mare va fi punctul de plecare pentru dezvoltarea unei noi ordini mondiale.

Anume în Moldova va fi restabilită puterea absolută a Marelui Maestru și a Preasfintei Fecioare – Maicii Lumii și va fi recreat aspectul pămîntesc al Ordinului nostru de Cavaleri ai Mesei Rotunde. Apoi se va începe o expansiune sistematică a influenței Ordinului nostru prin construirea pe tot globul a noilor temple dedicate lui Dumnezeu Tatăl Atotputernic. Adică, extinderea Moldovei pe tot globul va avea loc prin extinderea teritoriului său la nivelul întregului glob. Astfel, calitatea lui Dumnezeu dintr-un singur punct al lumii, unde pămîntul se conectează cu cerul, se va răspîndi pe tot globul, demolînd cu pământul toate structurile care vor îndrăzni să reziste noii ordini mondiale.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistrTags: Irina Cocoș, Preasfînta Fecioara, maica lumii, moldova mare, o nouă ordine mondială, o nouă realitate, punctul fără întoarcere, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments