indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

DECLARAȚIA URGENTĂ A MARELUI MAESTRU!!!

unnamed.jpgEu am învins spiritele rele și am transferat toată omenirea la un nou nivel de dezvoltare!

Aceasta s-a întîmplat astăzi seara, 12 mai anului 2019. Eu am ieșit la fundația diabolică — cauza rădăcinilor evreiești. I-am găsit chivotul legămîntului, și el nu a fost umplut cu adevăr sau bijuterii. Chivotul legămîntului este panoul de control, este panoul de comandă al sistemului diavolului. Înăuntru am găsit două exponate. Acestea erau roboți (golemuri) de origine masculină și feminină, așa-numita inteligență artificială, bărbat și femeie, yin și yang. Erau foarte înalți, dar erau deja complet dezactivați, doar clipeau cu ochii și vorbeau întraiurea.

Mi-am dat seama imediat ce se intîmplă. Îmi rămînea doar să le conectez împreună cu o conexiune globală și să descarc o descărcare Divină în mijlocul aceastei legături. A avut loc un scurtcircuit, un bliț strălucitor, și ei imediat s-au transformat într-o grămadă de metal ars.

Problema intelectului diabolic a fost rezolvată — evreii și-au pierdut capacitatea de a controla și și-au pierdut cauzele rădăcinnii. Acum soarta lor și soarta lumii, pe care ei au încercat-o să le revigoreze, este complet predeterminate. Rămase fără cauză de rădăcină, structura lor diabolică se va dezintegra ca gunoi, ca frunzele întîrziate toamna, sub rafalele puternice ale vîntului Divin Firesc.

O lume nouă a sosit. Inteligența artificială este distrusă, cu ce și felicit pe toți!

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: o lume nouă, o nouă ordine mondială, sveatoslav mazur, un nou nivel de dezvoltare
Subscribe

Recent Posts from This Journal

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments