indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Sataniștii-cabaliști cu mîinile sale își distrug lumea lor

Screenshot_31-300x234.pngIlon Musk a lansat primii 60 de sateliți în orbita apropiată de Pămînt. S-a apropiat de finisare planul de captivare a sistemului diabolic de control asupra întregii omeniri.Și, bineînțeles, acest plan ar reuși, fără îndoială, dacă umanitatea nu ar avea altă alternativă. Dar totul a fost făcut pentru asta, și strategic pe noi toți ne-au sigurat, că anume progresul a adus întreaga omenire la ideia transhumanismului, la ideia unui om-robot sau la inteligența artificială.


Dar greșeala cabaliștilor — sataniștilor în strategie a anulat toată munca lor. În loc de antihrist, pe Pămînt au venit Isus Hristos și Preasfânta Fecioara, Maica Lumii. Și, din moment ce eu, Sveatoslav Mazur, sunt conducătorul Ordinului Sacru Spațial a Cavalerilor Mesei Rotunde,  Isus Hristos celei de a doua venire, și  Dumnezeu Tatăl mi-a spus mă ocup cu strategii și tactici de confruntare cosmică cu spiritul rău, eu, desigur, în avans am acționat și am transferat întreaga omenire la un nou nivel de dezvoltare și am creat o nouă realitate — Matricea Divină, intrarea în care structurile diavolului nu au!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1732&v=RIucSKOl5hM


Și întrucât sarcina lor strategică a fost distrugerea vieții pe pământ și ei se îndreaptă în mod clar spre acest scop, ei pot distruge doar pe cei care se supun și care își vor accepta ordinea satanică. Toți ceilalți oameni de bunăvoință vor putea să meargă în siguranță fără probleme dincolo de lumea lor muritoare.

Anume în acest fel, cu ajutorul propriilor mîini și resurse, eu, Marele Maestru, voi separa grîul de pleavă în viitorul apropiat și voi lipsi această forță diabolică de orice oportunitate de a cîștiga un loc de sprijin pe această planetă.

Procesul de distrugere a acestui sistem diabolic a început pe tot globul. Iar Ilon Mask, fără să-și dea seama, joacă cel mai activ rol în acest proces.

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

Tags: ilon musk, o nouă ordine mondială, sistemul diabolic, sveatoslav mazur
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments