indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Temperatura omului noi este egală cu 36,1 °С

33711517_1893112510719661_4239821333258567680_n.jpgAcum despre cel mai important lucru. Umanitatea s-a unit conform planului lui Dumnezeu într-un singur organism, și conform aceluiași plan și-a schimbat caracteristicile de bază pe sens opus. Și cel mai important, s-a schimbat regimul de temperatură din interiorul acestui singur organism Divin. El a devenit optim pentru sarcinile principalele de reconstruire a creierului separat uman și a psihicului său separat.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=335&v=Wsj72nsLP64&feature=emb_logo


Astfel, noi am intrat în zona de noi relații cosmice, în care nu este admis sistemul diabolic anterior. Acum, temperatura omului noi este de 36,1 ° C.

Și în această privință, eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Hristos Mîntuitorul, declar că lumea pentru mai mulți ani a trecut într-un sistem de reconstrucție globală, care nu poate fi oprit. După ce sistemul diabolic în fața ochilor noștri va înceta să mai existe, întreaga umanitate în mod urgent se va apuca de construcția sincronizatorilor, fără de care este imposibil să treci la un nou nivel de dezvoltare.


S-au schimbat parametrii de bază al omului. Acest lucru este dovedit printr-un singur fapt - lumea a ajuns sub controlul complet al noului sistem global, pe care eu, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Hristos Mîntuitorul, îl conduc de drept. Și dacă pînă în acest moment evreii ar fi putut visa cel puțin cumva la sosirea lui Moșiah, acum ar trebui să uite de el pentru totdeauna, căci tranziția sistemică la noua lume Divină este o realitate cosmică obiectivă care s-a stabilit pe Pămînt pentru următoarea mie de ani.

MULȚUMIM LA TOȚI CINE NE AJUTĂ LA ACEST LUCRU NU ATÎT DE UȘOR. BINECUVÎNTAȚI SĂ FIȚI...

LINK PENTRU RECHIZITE DE SUSȚINERE http://indigolotos.info/dobrovolinoe-pojertvovanie

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

YouTube : Святослав Мазур — TRANSLOTOS и Indigo Lotos

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments