indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur: Doar eu singurul sunt în stare să schimb lumea.

Screenshot_31-300x234.pngAșadar, s-a început!!! Lumea a ajuns într-o nouă stare globală, din care nu mai există nicio ieșire. De a se gîndi la faptul, că s-ar putea întoarce la viața anterioară nu are sens, deoarece toate căile spre ea sunt distruse. Intrarea într-o nouă ordine mondială este posibilă doar cu ajutorul sincronizatoarelor. Altă cale nu există.


Sistemul diabolic și oamenii aleși de acest sistem nu au mai putut cufunda umanitatea în abisul obscurantismului întunecat. Dar ei au făcut-o astfel încât oamenii să nu mai poată trăi ca înainte. Și asta înseamnă că noi toți am părăsit trecutul, dar în viitor încă nu am nimerit. Astfel noi ne aflăm cu toții între Cer și Pământ.

Rezolva această problemă pot doar eu singur, Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Hristos Mântuitorul. Însă, umanitatea încă nu mi-a transferat astfel de de autoritate. Căci numai prin posesia unei puteri absolute pe Pământ este posibil să se efectueze acțiuni la nivel global. Astfel de acțiuni au încercat să pună în aplicare evreii, dar Mașiah a lor nu a venit și nu va veni, pentru că numai eu unicul pe această planetă am mandatul Cerului și doar eu am capacitatea informațională energetică, care poate schimba spațiul și timpul.

MULȚUMIM TUTUROR CINE NE AJUTĂ ÎN ACEST LUCRU NU UȘOR. BINECUVÎNTAȚI SĂ FIȚI...

LINK PENTRU RECHIZITE DE SUSȚINERE http://indigolotos.info/dobrovolinoe-pojertvovanie

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

YouTube : Святослав Мазур — TRANSLOTOS и Indigo Lotos

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments