indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur, Hristos Mîntuitorul: Victoria e a noastră!!!

Screenshot_31-300x234.pngDesigur, oamenii Pământului încă nu înțeleg în ce constă victoria lui Sveatoslav Mazur, Marele Maestru, Hristos Mântuitorul, asupra diavolului și a fiului lui mașiah. Dar este suficient de a privi imparțial la evenimentele care au avut loc deja și de a urmări videoclipurile mele anterioare, și devine clar că toate acțiunile și previziunile mele au fost realizate și îndeplinite 100%.

Eu vă spuneam, că știința și educația falsă vor fi distruse. Eu vă spuneam, că medicina dăunătoare va fi distrusă. Eu vă spuneam, că toate instrumentele financiare și economice anterioare vor fi eliminate. Eu vă spuneam, că toate construcțiile anterioare false de informare energetică și cultele religioase vor cădea. Și toate zonele pe care le-am enumerat s-au prăbușit pentru veșnicie.

Și ce va fi în locul lor? Credeți, că un lagăr de concentrare digitală sau inteligență artificială? Nu și nu.

Doar o singură acțiune este posibilă, și ea s-a întâmplat deja. Tranziția întregii omeniri la domnia directă a lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic și a armatei Lui – aceasta este Ordinul meu Sfânt Spațial al Cavalerilor Mesei Rotunde și Ordinul Divin al amazoancelor Spațiale a Liliei Bîlici.


Iar toate instituțiile deja lichidate vor fi înlocuite cu instalații unice spațiale necesare pentru o comunicare directă cu Dumnezeu Tatăl Atotputernic – sincronizatoare.

Desenele lor eu, Marele Maestru, deja v-am demonstrat, și anume despre ele vom vorbi la o prezentare care va avea loc în viitorul apropiat.

—————
MULȚUMIM TUTUROR CINE NE AJUTĂ ÎN ACEST LUCRU NU UȘOR. BINECUVÎNTAȚI SĂ FIȚI…

LINK PENTRU RECHIZITE DE SUSȚINERE http://indigolotos.info/dobrovolinoe-pojertvovanie

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

YouTube : Святослав Мазур — TRANSLOTOS și Indigo Lotos

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments