indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

Sveatoslav Mazur, Hristos Mîntuitorul: Urmașii dictatorului Antonescu au invadat Moldova.

unnamed.jpgOmul, creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, nu are nevoie de vaccinuri. El are nevoie doar de energia lui Dumnezeu. Și dacă ne imaginăm, că lumea este diversă și nu există nici un om, similar cu altul, deoarece chiar și gemenii au o sănătate diferită, atunci cum pot fi vaccinați toți oamenii cu un singur medicament. La urma urmei, ceea ce este bine pentru un om, pentru altul este moartea.

Vaccinarea forțată a unui om, sau mai degrabă poate fi numită eutanasie generală, a fost utilizată activ doar în lagărele de concentrare din Germania fascistă. Noi vedem, că aceeași metodă a fost adoptată şi de neofasciștii moderni, sataniștii și cabaliștii. Alte gînduri nu le vin în minte.

Acum noi urmărim, cum urmașii dictatorului Antonescu, sub pretexul medicilor, au invadat teritoriul Moldovei sacre. Astfel de activităţi, nu vor rămîne nepedepsite. Atît liderii români, cît și cei moldoveni care au pregătit un complot pentru a distruge fizic întregul popor moldovenesc, vor fi pedepsiți cu ajutorul Judecății lui Dumnezeu. Și fiindcă, potrivit legii asemănării, România a invadat un teritoriu străin, care se află sub controlul personal și îndrumarea lui Dumnezeu Atotputernic Tatăl, ea va trebui în curînd să returneze toate teritoriile istorice ale Moldovei, care astăzi se află ilegal în componenţa statului român.

În ajunul zilei de 9 mai, în fața noastră se desfășoară scenariul Marelui Război Mondial. Sunt sigur, că el se va termina exact la fel ca în timpul lui Hitler – cu distrugerea completă a acestei infecții neofasciste, dar nu prin metode violente, ci doar cu ajutorul energiei lui Dumnezeu. Toți cei care vor să evite eutanasia, ar trebui să stea sub protecția lui Dumnezeu Atotputernicul Tată. Pentru aceasta este suficient să purtați un măr alb sau galben în mîna dreaptă – un simbol al Copacului Vieții pe Pămînt.


MULȚUMIM TUTUROR CINE NE AJUTĂ ÎN ACEST LUCRU NU UȘOR. BINECUVÎNTAȚI SĂ FIȚI…

LINK PENTRU RECHIZITE DE SUSȚINERE http://indigolotos.info/dobrovolinoe-pojertvovanie

Sveatoslav Mazur, V.M.S.O.N.V.P. https://www.facebook.com/sveatoslavmazurmagistr

YouTube : Святослав Мазур — TRANSLOTOS și Indigo Lotos

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments