indigolotos (indigolotos) wrote,
indigolotos
indigolotos

EXCLUSIV: În Moldova se planifică începutul declanşării celui de-al III-lea război mondialFaptul că este adevărat poate fi înţeles din mai multe dovezi circumstanţiale. Însă în acest articol o să dau atenţie mai multă sensului a ceea ce se întîmplă, decît faţada acestuia.

Alegerile parlamentare în Moldova posibil nu vor avea loc

Sunt sigur că alegerile parlamentare planificate pentru noiembrie în Moldova nu vor avea loc, dacă nu se vor lua masuri urgente pentru a de-escalada tensiunea în societatea moldovenească.

Conducerea din Moldova aflată în stare de faliment, condusă de Washington, nu este capabilă de nimic. Doar fiecare înţelege, pentru ca în casă să fie smîntînă, este necesar să dobîndeşti laptele, să construieşti gospodăria şi să începi procesulde prelucrare... Cu ce se ocupă conducerea unionistă care a venit la conducere în Moldova după lovitura de stat din 7 aprilie 2009? Tot acest răstimp autorităţile moldovene, au condus statul în mod sistematic la prăbuşire şi revoltă.

Toate legile, care au fost adoptate de parlamentul Moldovei au fost anti-moldoveneşti şi anti-popor.

S-au închis şi continuă a închide şcolile, spitalele, edificii de cultură şi artă.

S-a creat impresia că la conducerea poporului nostru stau nişte daunători maniacali extratereştri, sau internaţionali.

Acum trebuie de înţeles că dacă scopul acestor dăunători a fost unul – să distrugă ţara şi să ducă oamenii la o stare sălbatică, atunci se poate sigur de zis că această conducere şi-a atins scopul. Asta înseamnă, după cum zic „partenerii” noştri europeni şi americani : „ actuala conducere a Moldovei este cea mai de succes din toată istoria recentă a sa”.

Planuri cei din spatele „culiselor mondiale”

Şi pentru ce a fost necesar să se aducă la furie poporul moldovenesc, creînd situaţie explozivă? Încercăm să înţelegem.

Cunoaştem că cei din spatele culiselor mondiale acţionează sistemic. Evident, într-o perioadă lungă de timp pregăteşte situaţia necesară, asigură legi şi „norme de drept”, doar cu aceea, ca din mîinile lor să nu poată pleca nimeni, este din timp pregătit candidat pentru rolul de conducere.

Se pregătesc foarte minuţios, pentru că anume prin această pregătire strategică, se poate uşor de aflat adresa liderilor şi mijloacele cu ajutorul cărora ei îşi pregătesc planurile pentru punere în aplicare.

Cu puţin timp în urmă, în Moldova, a fost adoptată legea cu privire la combaterea extremismului, care permite serviciilor secrete din Moldova să efectueze urmărirea fiecărui cetăţean, fără sancţiune judiciară ascultă toate convorbirile telefonice.

Mai mult decît atît, această lege, permite ca fără instanţă ori urmărire să fie reţinut oricare om, care va fi suspectat drept inacceptabil şi periculos. De aici vine şi întrebarea : periculos pentru cine? Pentru poporul nostru sau pentru statul nostru? Nu e chiar aşa, e periculos pentru stăpînii din Washington, pentru cei, care pregătesc în Moldova, centrul Europei, o altă baie de sînge.

Mai multe atacuri asupra statalităţii moldoveneşti au fost respinse.

A fost temporar îngheţat conflictul de pe Nistru, între cele două părţi ale unui stat odată unit. Acum însă, comform acestei legi, tot poporul moldav, se poate transforma dintr-o dată în categoria celor dispuşi spre extremism. Din moment ce oamenii din Moldova sunt răbdători şi calmi, după părerea Departamentului de Stat, nu prea flexibil, apoi s-a adoptat imediat legea cu privire la posibilitatea de a utiliza arme de foc împotriva poporului, inclusiv înfrîngere.

În societatea moldovenească nu au mai rămas nici un fel de bariere spiritual-morale şi altele.

Poporul Moldovei, în vederea vicleniei şi îndrăznelii geostrategicilor de peste ocean, s-a dovedit a fi complet în afara proceselor politice şi economice.

Care este sensul, dacă să iei în considerare faptul că Moldova este o ţară aşa de mică în centrul Europei?

Oare poate fi ea obstacol, în soluţionarea problemelor geopolitice ale cuiva?

Se pare că da, deoarece Moldova, din cele mai vechi timpuri hotăra probleme, anume de nivel global, şi trebuie de evidenţiat foarte bine.

Moldova este cîmp de luptă

La nivelul puterilor superioare, poporul multinaţional al Moldovei posedă un potenţial puternic atotbiruitor. Evident, acele forţe care se află în spatele conducerii NATO şi a SUA, sunt conştiente de faptul că anume Moldova este acel cîmp de luptă, pe care se va hotărî viitorul lumii.

Anume de asta, aceste puteri, aşa de minuţios se pregătesc pentru această luptă decisivă.

Aici este necesar de a face cîteva precizări, deoarece nu toţi oamenii din lume au capacitatea de a urmări îndeaproape curentele subterane ale politicii la nivel mondial, mulţi nu prea înţeleg procesele spre unele sau alte acţiuni promovate de către conducerea secretă din culise.

Cert este că în Moldova, deja peste douăzeci de ani se desfăşoară activităţi de tranziţionare a statului, apoi a întregii lumi la noua lege mondială, construită pe alte noi legi şi relaţii fundamentale. În prezent acest lucru s-a finisat şi aduce rezultate pozitive.

Pe data de 8 august 2014, în centrul Divin al Moldovei, la Orheiul Vechi, a luat sfîrşit procesul de conectare la structura Divină a Atotputernicului a statului Moldovenesc. Adică, a avut loc spiritualizarea poporului multinaţional al Moldovei, şi acuma în timpul apropiat (pînă în 15-16 septembrie), forţele răului, care gestionează Uniunea Europeană şi SUA, nu vor putea declanşa cel de-al III-lea război mondial, pe teritoriul Moldovei, procesul de prăbuşire a acestora va fi rapid şi ireversibil.

„Muncitori americani”

După cum înţelegeţi, sunt foarte mari mizele. În cazul dat, aceste puteri nu se vor opri faţă de nimic. Iar dacă luăm în considerare că războiul din Ucraina nu le-a adus rezultatul scontat, adică nu a trecut în conflict internaţional, a eşuat operaţiunea inscenată cu Boeing 777, au fost încercări nereuşite de a începe război racheto-nuclear, atunci aici în Moldova, ei napărat planifică conflictul global, dar de data asta fără întîrzieri şi erori.

Deja cu mult timp înnainte în Moldova au fost aduşi reprezentanţi ai structurilor secrete şi organizaţii paramilitare, complet necunoscute.

Actualmente, ei sunt găzduiţi prin toată ţara.

Poporul multinaţional moldovenesc bate alarma.

Necătînd faptul că în Moldova sunt verificate de Washington toate sursele mass-media, informaţia despre aceste fapte se infiltrează în internet.

Psihoză şi instabilitate predomină în mass-media moldovenească.

În jurul Moldovei este vizibil, în jurul perimetrului, concentrare aparentă a forţelor militare atît din Romania, cît şi din Ucraina.

La graniţele Transnistriei sunt aduşi asasinii lui Kolomoiskiy, din partea Ucrainei, şi alţi agenţi de influenţă din spatele culisei mondiale. În acelaşi timp, dacă e să se ia în considerare faptul că persoane necunoscute au invadat din interior Moldova, aceştia nu vorbesc nici în rusă nici moldoveneşte, deci devine clar că operaţiunea a intrat în fază hotărîtoare.

Rămîne de înţeles, cine va juca rolul berbecilor de ritual, care vor fi tăiaţi, împuşcaţi sau arşi în ochii comunităţii internaţionale, la fel cum a fost în Odesa sau pe Maidan.

Dintr-o dată apare vestea îmbucurătoare. S-a dovedit a fi că datorită conducerii romîneşti şi franceze, pe 1 septembrie vor veni în Moldova, toţi fără excepţii, miniştrii pe relaţii internationale a UE, la festivităţile legate de intrarea în vigoare a legii cu privire la asocierea în UE a Moldovei.

Reamintesc, că această lege a fost adoptată împotriva voinţei poporului moldovenesc.

Cu toţii cunoaştem că în Ucraina, în urma adoptării aceleiaşi legi, a fost declanşat un război civil.

În acelaşi timp, poporul multinaţional moldovenesc, a fost declarat extremist şi s-a adoptat legea cu privire la folosirea armamentului împotriva acestuia, iar în ţară deja au ajuns necunoscuţi vorbitori de limbă franceză şi engleză.

Imaginaţi-vă aşa o situaţie, în care, miniştrii de externe ai întregului UE, sunt folosiţi drept “berbeci de ritual”.

Presupun că această situaţie cu siguranţă va exploada întreaga comunitate mondială, iar Europa tolerantă, pur şi simplu va innebuni de furie.

E characteristic că deja au fost prelucrate căi de retragere, şi cel mai important, pregătirea din timp a grupărilor teroriste însăşi în Moldova.

Din ce fel de oameni, veţi întreba, sunt formate aceste grupe? Desigur aceştia sunt găgăuzii, care nudemult au avut recent referendumul “ilegal”, în rezultatul căruia 98% din populaţie a optat împotriva eurointegrării, expunîndu-se pentru legătura tradiţională cu Federaţia Rusă.

Iată aşa cale teroristă. Iar “organizatori”, şi inspiratori ideologici ale evenimentelor viitoare vor fi desigur numiţi Putin şi Rusia.

Timpul lui Lucifer a trecut

Poate că cineva crede că aşa un scenariu în principiu este imposibil. Dar, dacă e să ne amintim de explozia turnurilor gemene din SUA, sau recenta , acel Boeing 777 cu pasageri în Ucraina şi multe altele, atunci devine clar că aceşti neoameni nu se opresc faţă de nimic, dacă miza sînt banii lor şi dominarea lumii.

Vorbind despre Boeing-ul doborît în Ucraina.

A fost anunţat că rezultatele anchetei acestei catastrophe vor fi anunţate la începutul lunii septembrie. Oare este legat de faptul ca după masacrul planificat în Chişinău pe 1 septembrie, despre catastrofa cu avionul sa se uite pentru totdeauna.

Personal cred, că oamenii, care activează în serviciile speciale ale statelor europene şi cei ce sunt în paza primelor personae UE, trebuie să se gîndească bine la propunerea conducerii romîne, care este în supunere totală a serviciilor secrete americane, înnainte de aşi adduce miniştrii de externe la sacrificarea din Moldova.

Sunt convins, că “capcana moldovenească” nu va funcţiona, iar acele forţe care stau în spatele conducerii SUA şi UE nu îşi vor îndeplini misiunea macabră.

Aceasta nu se va întîmpla nu pentru că ei asta nu vor, ci pentru ca nu le vom permite noi s-o facă.

Timpul lui Lucifer a trecut odata pentru totdeauna. În Moldova deja domneşte puterea lui Dumnezeu, iar acum, nimănui nui este cu putinţă să distrugă această putere.

Sveatoslav Mazur

Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments